MasterChef Tek Parça 6 Ekim 2020 TV8 Canlı İzle! Masterchef Türkiye 72. Bölüm Düello Zamanı! Kim Kazandı?

Masterchef 6 Ekim Full tek parça izle, Masterchef 72. Bölüm canlı izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 72. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 6 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

Masterchef 72. Bölüm Canlı İzle

TV8 ekranlarında yayınlanan dünyanın en zorlu yarışması MasterChef'te heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Ekranların reyting rekortmeni yarışmasında mücadele ve eğlence devam ediyor. Türkiye'nin en iyi şefinin arandığı yarışmada 2 farklı takım halinde yarışan aşçılar 1. olmak için kıyasıya rekabet ediyor. MasterChef Türkiye pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Deneyimli jüri üyeleri yarışmacılara menüler belirliyor, tadımlarla her gün en iyiyi seçiyorlar. Yarışmacıları her geçen gün daha da zorlayan jüri üyeleri yarışmada keyifli anlar da yaşatıyor.

MasterChef Türkiye 5 Ekim Programında Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasının 5 Ekim programı dün yayınlandı. Haftanın ilk programında her zaman olduğu gibi mavi ve kırmızı takımlar belirlendi. Takım kaptanlarının seçildiği yarışmadan sonra, kaptanlar arasında market avantajı için de düello yapıldı.

MasterChef Türkiye yarışmasının 5 Ekim programında geriye kalan 15 yarışmacı mavi takımın kaptanı olmak için yarıştı. Takım kaptanı olmak için yarışmacılar ton balığı ile en iyi tabağı hazırlamaya çalıştı. Şefler 15 yarışmacı içinden en iyi üç tabağın Esra, Wallison ve Tanya'ya ait olduğunu söyledi. İkinci değerlendirmeden sonra ise Esra mavi takımın kaptanı oldu. Mavi takımın kaptanı olan Esra kırmızı takım kaptanı olarak ise Ebru'yu seçti.

Takım kaptanları olan Esra ve Ebru arasında market alışverişi için düello yapıldı. Balık buğulama ile yapılan düelloda kazanan isim Esra oldu. Mavi takımın kaptanı Esra market alışverişinde takımına avantak kazandırdı.

MasterChef Türkiye 6 Ekim Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programında dün akşam yayınlanan bölümde takımların belirlenmesi ile yeni hafta heyecanı başladı. Bu hafta eleme potasına düşecek isimler ve yarışmaya veda edecek kişi merak ediliyor. MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak bölümünde takımlar dokunulmazlık için rekabet edecekler. Mavi takımın avantaj sahibi olduğu oyunda kimin dokunulmazlık kazanacağı merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.