Gelinim Mutfakta 548. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 7 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 548. Bölüm canlı izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 548. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta tüm hızı ile devam ediyor. Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgi ile takip edilen yarışmada rekabet ve heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı yemek programının sunuculuğunu ise Onur Büyüktopçu yapıyor. Yarışmacıların günün ve haftanın birincisi olmak için kıyasıya rekabet ettiği programda heyecan her geçen gün yükseliyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni tarifler, eğlence ve rekabet bir araya geliyor. Gelin ve kaynanaların takım halinde yarıştıkları programda, gelinler yemek yaparken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Programda yarışan 4 gelin günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışırken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve puan vermeye çalışıyor. Onur Büyüktopçu'nun da verdiği puanlarla günün ve haftanın birincisi belli oluyor. Günün birincisinin çeyrek altın kazandığı yarışmada haftanın birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta Yarışmasın 6 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 5-9 ekim haftası rekabet dolu şekilde devam ediyor. Geçen hafta elenen Ümran'ın yerine yarışmaya katılan Aysun'un da iddialı olması yarışmanın heyecanını arttırıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında dün yayınlanan 6 ekim programında iddialı yarışmacılarda Ayşe'nin 6 puan alarak son sırada günü bitirmesi izleyenleri şaşırttı. Bunun yanı sıra pazartesi günü sonuncu olan yeni yarışmacı Aysun'un 15 puan ile 6 ekim salı gününün birincisi olması ve çeyrek altın kazanması da programın heyecanını yükseltti. 6 ekim salı günü hünerlerini sergileyen diğer gelinlerden Zeynep 14 puan alırken, İlayda ise 12 puan aldı.

Gelinim Mutfakta 7 Ekim Çeyrek Altın Kimin Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk 2 günü geride kaldı. Bu haftanın yarışmacıları Aysun, Zeynep, İlayda ve Ayşe'den elenecek ve birinci olacak isim merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi hergün olduğu gibi bugün de saat 13.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Gelinim Mutfakta yarışmasında 7 ekim puan durumları ise henüz belli değil. Programda açıklandıktan sonra puanları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.