Zuhal Topal'la Sofrada 450. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 9 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 450. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 450. Bölüm Full İzle

FOX TV ekranlarının en çok seyredilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Ekranların en eğlenceli yemek programında eğlence hiç bitmiyor. Gelin ve kaynanaların yarışmacı olduğu rekabet dolu yarışmanın yeni bölümleri merak ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal'ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yarışmada her hafta birbirinden renkli gelin ve kaynanalar seyirciyi neşeye boğuyor. Gelinlerin mutfaktaki marifetlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Gelinler hazırladıkları menü ve sunumlarla haftanın en yüksek puanını almaya çalışırken, kaynanalarda verdikleri puanlarla kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın da yarışmacılara puan verdiği programda hafta boyunca en yüksek puanı alan gelin ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Programında 8 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programı dün yayınlanan 8 ekim programı ile haftanın finaline geldi. Finalin yaklaşmış olduğu 8 ekim programında heyecan da zirvedeydi. Zuhal Topal'la Sofrada programının perşembe günü yarışmacısı ise Gülşen Çayırdere oldu. Hazırladığı menü ile 30 puan alan Gülşen Çayırdere önceki günlerde yarışan gelinleri arkasında bıraktı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finaline gelirken Gülşen Çayırdere 30 puan ile zirveyi elinde tutuyor. 29 puan alan Meryem Kepçeoğlu, 20 puan alan Elif Bilgili ve 25 puan alan Gaye Özdemir ise haftanın birincisi olma ve büyük ödülü kazanma şanslarını kaybetti.

Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada programında 5-9 ekimde rekabet eden gelinlerden kimin birinci olacağı bugün belli olacak. Haftanın son yarışmacısı Mihayele Üpcin'in alacağı puana göre açıklanacak haftanın birincisi henüz belli değil. Program bugün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Zuhal Topal'la Sofrada yarışması yayınlandıktan sonra 1. olan ismi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.