Gelinim Mutfakta 550. Bölüm Canlı İzle! 9 Ekim Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 550. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 550. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta tüm hızı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışma programında heyecan hiç bitmiyor. Gelinim Mutfakta yarışması yayınlandığı her gün seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Hafta içi her gün saat 13.15'te yayınlanan programda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gelin ve kaynanalar takım olarak mücadele ediyor. Hafta içi her gün kıyasıya rekabetin ekranlara geldiği yarışmada gelinler mutfaktaki hünerlerini sergileyerek günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puan veriyor. Hem kendi gelininin tabağını bulmaya çalışan hem de puan veren kaynanalar arasında zaman zaman tatlı atışmalar da yaşanıyor. Günün birincisine çeyrek altın haftanın birincisine ise 5 altın bilezik verilen programda rekabet tüm hızı ile devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışma programı hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Gelinim Mutfakta Yarışmasında 8 Ekim Puan Durumu Nedir?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün haftanın 4. programı yayınlandı. Haftanın finaline çok yaklaşıldığı bu bölümde rekabet zirveye çıktı. Haftanın birincisi olmak isteyen gelinlerin her gün aldığı puanların çok önemli olduğu yarışmada dün 19 puan alan Ayşe birinci oldu. Programın iddialı yarışmacılarından Ayşe çeyrek altınları kazanırken, Zeynep ise 10 puan alarak günü son sırada tamamladı. Programın diğer yarışmacılarından  İlayda 18 puan, Aysun ise 15 puan aldı.

Gelinim Sensin yarışmasında hafta boyunca 5 farklı yemeği en iyi yapmaya çalışan gelinlerden kimin eleneceği ve kimin altın bilezikleri kazanacağı merak ediliyor. Birbirinden hırslı 4 yarışmacıdan biri bugün programa veda edecek.

Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının bugün yayınlanacak bölümü ile haftanın birincisi ve elenen ismi belli olacak. Aralarında çok büyük puan farkı olmayan yarışmacılarda altın bilezikleri kazanacak isim ise merak konusu olmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının hafta birincisi açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.