Babil 15. Bölüm Full İzle! 9 Ekim Babil Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Milyonları ekrana kilitleyen Babil dizisinin yayınlanan bölümlerini izlemek istiyorsanız Babil son bölüm izle, Babil 15. Bölüm izle makalemizle; çok sevilen Babil dizisinin son bölümünü izleyebilir ve dizi ile ilgili bütün detaylara kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Babil 15. Bölüm tek parça izle kısmı ile Babil dizisini reklamsız izleyebilirsiniz. Babil dizisinin yayınlanan fragmanına bakmak için ise sitemizde yer alan erişim kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Babil 15. Bölüm Full İzle

Star TV ekranlarında yayınlanan Babil dizisi sezonun en güçlü yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelen dizide beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Senaryosu ile seyirciyi ekrana çekmeye devam eden Babil dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. İlginç hikayesi ile yoğun ilgi gören dizinin yeni bölümleri her hafta cuma günleri Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Ekranların en iddialı yapımların Babil dizisinin oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Onur Saylak, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Aslı Enver yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu olan dizi hayatı beklenmedik şekilde dağılan profesörün, oğlu için girdiği tehlikeli yolda başına gelenler anlatılıyor. Birden fazla cephede yaşananları bütünlük içinde ele alan dizide heyecan her hafta artıyor.

Babil Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Babil dizisinin geçen hafta 14. bölümü yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde uzun zamandır saklanan gerçeklerin beklenmedik şekilde ortaya çıkması ise izleyiciyi üzdü.

Babil dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Egemen, Eda'nın bütün tekliflerine rağmen Deniz'e babalık yapmayı seçti. İrfan'ın hapse düşmesini fırsat bilen Egemen gerçeği İrfan'a söyledi. Deniz'in Egemen'in oğlu olduğunu öğrenen İrfan buna inanamadı ve darmadağın oldu.

Egemen'in gerçeği söylediğini öğrenen Eda çok sinirlendi. Acısını Egemen'den çıkaran Eda ne yapacağını bilemezken, Ayşe ise İrfan'ı kurtarmanın yollarını arar. Kudret Süleyman'ı zor bir seçim yapmak zorunda bırakırken, İlay'ın öfkesi ise yeni kapılar açar.

Dışarıda herkes bir şeylerin peşinde koşarken İrfan ise içeride düştüğü karanlıktan kurtulmaya çalışır. İrfan geri dönüşü olmayan bir karar vermek üzeredir.

Babil Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Babil dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra 15. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. Babil dizisinin yeni bölüm fragmanında Eda ve Egemen'in yakınlaşması dikkat çekiyor. Deniz ise bu yeni durumu kabullenmeye hazır değil. İlay Süleyman'la evleniyor. Dışarıda bunlar yaşanırken hapiste olan İrfan'ın yanında ise artık sadece Ayşe var. Babil yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.