Zuhal Topal'la Sofrada 451. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 12 Ekim Puan Durumu

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 451. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 451. Bölüm Full İzle

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programı tüm heyecanı ile devam ediyor. Çekişmenin ve rekabetin hiç son bulmadığı program seyircinin yoğun ilgisi ile ekrana geliyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıların rekabet ettiği program gündüz kuşağının en sevilen programı olmaya devam ediyor. Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile seyirciyi ekrana kilitleyen program hafta içi her gün saat 16.00'da yayınlanıyor.

Ekranların en eğlenceli yemek programı Zuhal Topal'la Sofradada her hafta yeni yarışmacılar ekrana geliyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı programda tüm takımlar haftanın finalindeki büyük ödülü kazanmaya çalışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise kendi gelinlerini birinci yapmak için puan veriyor. Zuhal Topal'ın da puanları ile birinciyi seçtiği yarışmada haftanın kazananı olan isim 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışma programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 5-9 Ekim Haftasının Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 5-9 ekim haftası da geride kaldı. Geçen haftanın programında kaynanalardan ve Zuhal Topal'da toplam 31 puan alan Mihayela Üpcin, en yüksek puanı toplayarak büyük ödülün sahibi oldu. Zuhal Topal'la Sofrada programında geçen hafta yarışan diğer yarışmacılar ise ödül alamadan programa veda etti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında geçen hafta yarışan Gaye Özdemir 25 puan, Elif Bilgili 20 puan Meryem Kepçeoğlu 29 puan ve Gülşen Çayırdere de 30 puan almıştı. Haftanın ilk 4 günü yükselerek giden puanları son gün yarışmacısı Mihayele Üpcin zirveye çıkardı ve 31 puan ile 15 bin liranın sahibi oldu. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni yarışmacıları ve puan durumları ise merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 12 Ekim Günün Birincisi Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 12 Ekim programı ile yeni hafta başlayacak. 12 Ekim 16 Ekim yarışmacılarının kim oldukları ve ilk gün puan durumu ise henüz belli değil. Zuhal Topal'la Sofrada yarışması saat 16.00'da FOX TV'de yayınlanacak. Sonrasında haftanın  yarışmacılarını ve ilk gün puanını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.