Gelinim Mutfakta 552. Bölüm Canlı İzle! 13 Ekim Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 552. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 552. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı tüm hızı ile yayın hayatına devam ediyor. Farklı konsepti ve ödülleri ile ilgi çeken yarışma gündüz kuşağının en sevilen programı olmaya devam ediyor. Yayınlandığı her bölümde rekabet ve heyecanın zirvede olduğu programda yarışmacılar haftanın birincisi olmak için kıyasıya yarışıyor. Ekranların eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışma programı seyirciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Gelin ve kaynanaların takım olarak yarıştığı programda gelinler yemek yapıyor kaynanalar ise puan veriyorlar. Günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışan gelinler günün ve haftanın birincisi olmak için kıyasıya yarışıyor. Gelinlerin tabağını bilmeyen kaynanalar ise puan veriyor. Onur Büyüktopçu'nun da puan verdiği yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta Yarışması 12 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün yayınlanan program ile yeni hafta başladı. Programa geçen hafta elenen Ayşe'nin yerine Nurcan katıldı. Programa başladığı ilk gün iddialı açıklamalar yapan gelin 1. olmak için tüm gücüyle çalıştı.

Gelinim Mutfakta programının 12 ekim bölümünde kaynanaların ve Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlarda 22 puanı toplayan İlayda 1. olurken, yarışmaya geçen hafta başlayan Aysun ise 11 puan ile sonuncu oldu. 22 puan alan Zeynep ikinci olurken, yeni yarışmacı Nurcan ise 19 puan ile üçüncü sırada yer aldı. Günün birincisi olan İlayda çeyrek altını kazandı. Yarışmanın ilk gün puanları ise seyirciyi şaşırttı.

Gelinim Mutfakta 13 Ekim Günü Birincisi  Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 13 ekim günü yapılacak yemek sonucu kimin birinci olacağı merak ediliyor. 13 ekim bölümü puanları henüz açıklanmadı. Gelinim Mutfakta programı bugün saat 13.15'te Kanal D'de yayınlanacak. Sonrasında puan durumuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.