Müge Anlı Tamamı Tek Parça 14 Ekim 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 14 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 14 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm hızı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden program seyirciden büyük ilgi görüyor. Hafta içi her gün yayınlanan program Türkiye'nin gündemini belirleyen olaylar ekrana taşımaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Ekranların cesur sunucusu Müge Anlı ve ekibi yeni sezonda da birçok çarpıcı gündemi ekrana taşımaya devam ediyor. Cinayetlerin çözüldüğü, kayıpların bulunduğu ve ailelerin kavuşturulduğu program seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gündüz kuşağının reyting rekortmeni programın sunucusu Müge Anlı ekrana taşıdığı gündemlerle olduğu kadar sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 13 Ekim Programında Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana geldi. Müge Anlı'da günlerdir konuşulan Saliha Çalışkan olayı yeni gelişmelerde ekrana gelmeye devam ediyor. Eski kocası ile ilgili şüpheli durumların bulunduğu Saliha Çalışkan öldürüldü mü?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 13 ekimde yayınlanan bölümünde Aydın'da yaşayan emekli hemşirenin kaybolması gündem yarattı. 50 yaşındaki emekli hemşire Hatice Tusu'nun nerede olduğu merak ediliyor. Telefonu ve otomobili evinin yakınlarında bulunan hemşirenin tek başına yaşadığı biliniyor. Müge Anlı'da konuşulan diğer bir gündem ise 3,5 aylık bebeğini Sirkeci Tren Garı'na bırakan ve 32 yıl sonra aramak için Müge Anlı'ya gelen Şükran Sakin oldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Ekim Programı Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının bugün yayınlanacak bölümünde ise Saliha Çalışkan olayındaki son durum izleyiciler ile paylaşılacak. Diğer yandan Şükran Sakin'in 32 yıl önce terk ettiği bebeği ve Hatice Tusu ile ilgili yeni gelişmeler paylaşılacak. ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün saat 10.00'da seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.