Yeni Hayat 7. Bölüm Full İzle! 15 Ekim Yeni Hayat Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni Hayat 7. Bölüm full izle makalemizle birlikte, Yeni Hayat dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Yeni Hayat 7. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Yeni Hayat 7. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Yeni Hayat dizisi ve 7. Bölüme dair tüm detaylar…

Yeni Hayat 7. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Yeni Hayat dizisi her hafta perşembe günleri ekrana geliyor. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen dizi aksiyon sahneleri ile ilgi çekiyor. Yayınlandığı günden beri seyircinin takdirini kazanmayı başaran dizi de her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden Yeni Hayat her hafta perşembe günleri saat 20.00'da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Yeni Hayat dizisinin başrollerini Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Apaydın, Nilperi Şahin ve İpek Yazıcı paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çeken dizinin farklı hikayesi de seyirciyi ekrana çekiyor. Eski bordo bereli Adem'in korumalığını yaptığı Yasemin'e aşık olması ile karışan hayatları anlatan dizideki aksiyon sahneleri seyirciyi heyecanlandırmaya devam ediyor. Yeni Hayat dizisi farklı senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve dramatik anlatımı ile her hafta perşembe günleri ekrana geliyor.

Yeni Hayat Dizisinin 6. Bölümünde Neler Yaşandı?

Yeni Hayat dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Yasemin Adem yakınlaşması göze batmaya başladı. İkilinin yakınlaşması Timur'u şüphelendirmeye başlarken Nevin'i de üzüyor.

Geçen hafta yayınlanan bölümde Yasemin'in Timur'dan kurtulma planlarının işe yaramaması Yasemin'i yeni planlar yapmaya zorlar. Yasemin'in Timur ile ilgili şüpheleri ve Timur'la sürdürdüğü korkunç hayat onu yani planlar yapmaya mecbur bırakır. Ancak artık tek başına değildir. Girdiği maceralara Adem de onunla sürüklenmektedir. Adem ise Yasemin'e yardım etmek ister. Ancak kuralları onun koyması gerekiyordur. Adem eğer dediklerini yaparsa Yasemin'i kurtaracağına söz verir. Böylece Yasemin özgürlüğüne kavuşurken, Adem de Timur'un hakkettiği cezayı verecektir.

Tüm bunlar olurken Nevin ise Adem'e söylediği yalanların altında ezilmektedir. Adem'e sürekli yeni yalanlar söyleyen Nevin bir yandan vicdanen rahatsız hissederken bir yandan da Adem'in gerçekleri öğrenmesinden korkmaktadır. Bu sırada kocasının sürekli Yasemin ile beraber olmasından ise rahatsız olmaya başlar.

Yeni Hayat Dizisi 7. Bölüm Yayınlandı Mı?

Yeni Hayat dizisinde Yasemin Adem müttefikliğinin nasıl gideceği merak ediliyor. Geçen hafta yaşananlardan sonra Timur'un ikili arasındaki yakınlaşmaya müdahale etmesi bekleniyor. Yeni Hayat dizisi yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.