Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu? 19 Ekim 556. Bölüm Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 556. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 556. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Gelinim Mutfakta yarışması 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarının sevilen yarışması rekabet dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gelinim Sensin yarışmasının eğlenceli ve çekişmeli konsepti yoğun ilgi ile takip ediliyor. Sevilen yarışma programı hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışmaya devam ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği ve günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştıkları programda kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bulmaya çalışarak puan veriyor. Onur Büyüktopçu'nun da gelinlere puan verdiği yarışmada her hafta bir yarışmacı en yüksek puanı alarak haftanın birincisi seçiliyorken, en düşük puanı alan yarışmacı da programa veda ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında hergün birinci olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta Yarışması 16 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinin Mutfakta yarışması 16 Ekim günü geçen haftanın finalini yaptı. Heyecan dolu haftadan sonra Zeynep haftanın birincisi olurken , yeni yarışmacı Nurcan ise programa veda etti.

16 ekim programında günün yemeğini en iyi yapan yarışmacı Zeynep oldu. Cuma günü 23 puan alan Zeynep günün birincisi olarak çeyrek altın kazandı. Nurcan ise 16 Ekimde 14 puan ile günü son  sırada tamamladı. Cuma günü haftanın finali olduğu için yarışmacıların hafta boyu aldığı puanlar toplandı ve haftanın kazananı açıklandı. Hafta boyunca toplam 83 puan toplayan Zeynep 5 altın bileziğin sahibi oldu. Bununla beraber 72 puan toplayan Nurcan ise elendi.

Gelinim Mutfakta Yarışması 19 Ekim Puan Durumu Belli Odu Mu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 19 Ekim ile başlayacak olan haftasında elenen Nurcan'ın yerine gelecek yarışmacı merakla bekleniyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının haftanın ilk gün puan durumu ise henüz belli değil. Puanlar açıklandıktan sonra çeyrek altını kazanan ismi haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.