Hekimoğlu Dizisi 22. Bölüm Full İzle Kanal D! 20 Ekim Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Hekimoğlu 22. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle birlikte; Hekimoğlu 22. Bölüm izleyebilirsiniz. Mucize Doktor ile zamanında kıyasıya yarışan Hekimoğlu, en beğenilen doktor dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Sizler için hazırladığımız Hekimoğlu 22. Bölüm izle makalemizle birlikte; konuyla ilgili net bilgilere sahip olabilirsiniz. Hekimoğlu dizisine dair hazırladığımız makalemizde Hekimoğlu 22. Bölüm fragmanını da bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Hekimoğlu Dizisi 22. Bölüm Full İzle Kanal D! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu tüm hızı ile devam ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile ilk günden seyircinin takdirini kazanan dizi macera dolu bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri yayınlanan dizi, yaşanan olaylar ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hekimoğlu dizisi her hafta salı günleri yepyeni bölümleri ile saat 20.00'da ekrana geliyor.

Başrollerini Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım gibi isimlerin oynadığı Hekimoğlu dizisi Ateş isminde herkesten farklı bir karakter ve tarza sahip olan doktorun macera dolu hikayesini anlatıyor. Hekimoğlu olarak da bilinen bu doktorun ekibi ile yaşadıkları ve hastane yönetimi ile devamlı sürtüşmesinin anlatıldığı dizide her bölüm gelen yeni hastalarla yeni maceralar başlıyor. Dizi eğlenceli anlatımı ile seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Hekimoğlu Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Hekimoğlu dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Ateş'in ailesi ile olan ilişkisi dizinin gündemi oldu. Hastasında da benzer bir durum gören Hekimoğlu'nun karışık aile ilişkileri dikkat çekti.

Hekimoğlu dizisinin geçen haftaki bölümünde Ateş hastaneye farklı bir tarz ile gelir. Ateş'teki bu ani değişikliği kimse çözemez ve herkes merak etmeye başlar. Bu sırada Hekimoğlu ailesini düşünür. Anne ve babasının şehir dışından geleceğini öğrenen Ateş onlarla görüşmek istemez. Ailesi ile olan akşam yemeğini iptal etmek için elinden geleni yapar. Bu sırada yeni hastası ise Ateş ve ekibini zorlamaya başlar. Ani elektrik çarpası yüzünden sürekli sarsılan gencin durumu her dakika kötüye giderken, Ateş ve ekibi hastalığın neden oluştuğunu bulmaya çalışır. Hastalığın geçmişe uzanan sebebi ise hastanın dramatik aile anılarını ortaya döker.

Hekimoğlu Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hekimoğlu dizisinin geçen haftaki bölümünden sonra yeni fragman heyecanla beklendi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Selin ile Ateş arasındaki konuşma dikkat çekti. Dizi merakla beklenen 22. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.