Gelinim Mutfakta 559. Bölüm Full İzle! 22 Ekim Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 559. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 559. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışma programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışması yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Rekabet ve heyecanın yüksek olduğu program seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışması yeni lezzetleri ile hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programında gelin ve kaynanalar takım halinde yarışıyor. Gelinlerin mutfakta hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puan veriyor. Kaynanaların gelinlerinin tabağını bulmak için uğraştığı yarışmada gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Onur Büyüktopçu'nun da verdiği puanlarla günün ve haftanın birincisi seçiliyor. Sevilen gündüz kuşağı yarışmasında günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta 21 Ekim Günün Birincisi Kim Odu?

Gelinim Mutfakta programında dün yarışmacılar milföy tabağında tavuklu orman kebabı yemeğini hazırladı. Tüm yarışmacıların en lezzetli tabağı hazırlamak için rekabet ettiği 21 Ekim'de günün birincisi ise Zeynep oldu. Yarışmada Zeynep ve İlayda'nın 20'şer puan alması sonucu çeyrek altının sahibi kura ile belli oldu. Kura ile seçilen Zeynep çeyrek altını kazanan isim oldu. 21 Ekim programında Aysun 12 puan ile 3. sırada yer alırken yeni yarışmacı Didem ise 8 puan ile günü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finaline yaklaşılırken elenecek ismin kim olduğu merak ediliyor. İddialı yarışmacılardan Zeynep bu hafta yine yüksek puanları toplarken yeni yarışmacı Didem'in düşük performansı ise dikkat çekiyor.

Gelinim Mutfakta 22 Ekim Günün Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali yaklaştıkça rekabet de yükseliyor. Kaynanalar arasında tatlı atışmalarında yaşandığı programın 22 Ekim bölümü bugün saat 13.15'te yayınlanacak. Gelinim Mutfakta yarışmasının 22 Ekim puan durumu ise henüz belli değil. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.