Yasak Elma 82. Bölüm Full İzle Fox TV! 26 Ekim Yasak Elma 82. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 82. Bölüm izle ve Yasak Elma 82. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 82. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 82. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma 82. Bölüm Full İzle Fox TV! TIKLAYINIZ

Pazartesi akşamlarının favori yapımlarından Yasak Elma 3. sezonu ile seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizi yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelen dizide heyecan hiç son bulmuyor. Yasak Elma her hafta pazartesi günleri merakla beklenen  bölümleri ile saat 20.00'da ekrana geliyor.

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade gibi isimlerin oynadığı diziyi izleyiciler severek takip ediyor. FOX TV ekranlarının en iddialı yapımlarından olan Yasak Elma oyuncu kadrosunun yanı sıra entrika dolu bölümleri ile de ilgi çekiyor. Sosyete dünyasından üç kadının sürekli birbirleri ile mücadele etmesini anlatan dizide heyecan da her bölüm artıyor. Kimi zaman entrika dolu kimi zamansa eğlenceli sahneleri ile sevilen yapım her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Yasak Elma Dizisi 81. Bölümde Neler Yaşandı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde heyecan yine arttı. Dizide Ender'in duygusal sahneleri ve değişen ilişkiler dikkat çekti.

Yasak Elma dizisinin 81. bölümünde Ender ve Yıldız arasındaki gerginlik giderek artar. Yıldız'ın Ender ile arasının bozuk olduğunu bilen Şahika Yıldız'la yakınlık kurmaya çalışır. Şahika'nın Yıldız ve Halit'i akşam yemeğine davet etmesi ile işler iyice karışır. Yemekte Şahika'nın Kaya'yı başka bir kadınla tanıştıracağını duyan Ender, restorana gider. Yıldız'ı da orada görünce çok öfkelenen Ender intikam yeminleri etmeye başlar. Bu sırada Asuman ise Halit ve Yıldız'ın bir aksilik çıkmadan evlenmesi için elinden geleni yapmaktadır. Ancak Halit'in bu düğünle ilgili bambaşka planları vardır.

Yasak Elma Dizisi 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin son bölümü ile yeni bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise heyecanı arttırdı. Fragmanda Ender'in Yıldız için intikam planları yapması ve Caner'i de ortak etmesi izleyenleri şaşırttı. Yıldız'dan intikam almak isteyen Ender, Halit'le de ortak olmaya karar veriyor. Yasak Elma dizisi merakla beklenen bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.