Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Kasım 2020 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah eğlence dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği sabah programı yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Güne kıpır kıpır ve eğlenceli bir başlangıç yaptıran program izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün saat 09.45'te ekrana geliyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan'ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen sabah programına her gün birbirinden renkli isimler konuk olmaya devam ediyor. Birçok farklı konunun da konuşulduğu program zengin içeriği ile ilgi çekiyor. Sağlıktan mutfağa, magazinden ekonomik lezzetlere kadar birçok konunun konuşulduğu program, konukların özel açıklamaları ile renkli bir hal alıyor. Hem eğlendiren hem de bilgilendiren sabah programı izleyiciye hafta içi her gün müzik şöleni sunuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 30 Ekimde Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı geçen haftanın son yayını ile yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Konu ve konukları ile eğlenceli dakikalar sunan programın 30 Ekim yayınında takıntılardan kurtulmanın yolları konuşuldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının cuma günü ekrana gelen bölümüne popüler şarkıları ile sevilen Maral konuk oldu. Maral dillerden düşmeyen şarkıları ile stüdyoda müzik şöleni yaratırken, programın diğer konuğu Esra Ezmeci psikolojik sorunların üzerine eğildi. Esra Ezmeci izleyenlere takıntılardan kurtulmanın yollarını anlattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 2 Kasım Konukları Kimler?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 2 Kasım konukları henüz belli değil. Programın her bölümünden önce yayınlanan tanıtım filmi ile gösterilen konuklar bugün için belli olmadı. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah'ın bugünkü konukları belli olmasa da program ekrana gelecek. Star TV'nin yayın akışı içinde her zamanki saatinde ekrana gelecek olan programın bugünkü konukları merakla bekleniyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 09.45'te ekranlarda olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.