Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Kasım 2020 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya’nın yapımcılığı ile Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah, keyifli bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor. Ekranlarla buluştuğu günden bu yana seyircilerin keyifle izlediği, neşe dolu gündüz programı ile beraber izleyiciler güne eğlenceli bir şekilde başlıyor. İzleyenlerin eğlendiği, müziğe doyduğu, güldüğü ve aynı zamanda bilgilendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün 09.45 saatinde Star TV’de.

Ekranların sevilen yüzleri Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu, keyif dolu sabah programında, güne zinde ve keyifle başlamak isteyenler aradıklarını buluyor. Programda yelpaze oldukça geniş görünüyor; müzik, eğlence, mutfak, gündem ve daha birçok konu her güne ayrı bir renk katıyor. Program, birbirinden farklı konukların çarpıcı açıklamaları ve eğlenceli sohbetleri sayesinde izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 3 Kasımda Neler Yaşandı?

İzleyicilerini eğlenceli konular, mutfaktaki püf noktalar, şaşırtan açıklamalar, hiçbir yerde bulunamayan dedikodular, müzik keyfi, renkli konuklar ile ekrana kilitleyen, sabahların sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah’ın, 3 kasım bölümünde tüm Türkiye’nin gündemi olan İzmir depremi ele alındı.

Vatandaşları yasa boğan afetin sancıları ile zor bir canlı yayın geçiren, ekranların sevilen isimleri Demet Akalın ve Alişan seyircilerin alışık olduğu eğlenceli hallerinden uzak bir yayını geride bıraktı. Ülkemize baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerinin iletildiği programda, bir deprem simülasyon evinden canlı yayın yapıldı. Bu simülasyon ile deprem sırasında nasıl davranılmalı, deprem çantasında neler olmalı ve deprem sırasında yapılan hatalar, depremde çocukların nasıl korunması gerektiği, evin depreme dayanıklı olup olmadığı nasıl anlaşılır gibi konulara yer verildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 4 Kasım Konukları Kimler?

Sabahların sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın, 4 kasım bölümünün konukları izleyicileri için tam bir merak konusu. Ekranlara kilitleyen programa kimlerin konuk olacağı, hangi konuların ele alınacağı sürprizini koruyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.