Gelinim Mutfakta 570. Bölüm Canlı İzle! 6 Kasım Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 570. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 570. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Gelinim Mutfakta programı, Onur Büyüktopçu’nun eğlenceli sunumu ile hafta içi her gün saat 13.45’te Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Her bölümü ile seyirciyi ekranları başına kilitleyen programda rekabetin artması, merak uyandırmaya devam ediyor.

Büyük ödül olan 5 altın bilezik için kayınvalidelerin ve gelinlerin yarıştığı programda duygu dolu, eğlenceli, ve gergin anlar yaşanıyor. En az puanı toplayan gelin ve kayınvalidenin elendiği, birinci olan gelin ve kayınvalidenin 5 altın bilezik ödülüne kavuştuğu program seyirciler tarafından keyifle izlenmeye devam ediyor.

Ekran başındaki izleyiciyi, her geçen gün artan rekabet şaşırtmayı başarıyor. Programın formatı, seyirciler tarafından oldukça sevilmiş durumda. Gelinler ve kayınvalidelerin takım olarak rekabet ettiği programda gelinler, mutfak marifetlerini sergiliyor. En iyi sunumu ve en lezzetli yemekleri ortaya koymaya çalışan gelinlerin tabakları kayınvalideler tarafından puanlanıyor.

Buradaki en dikkat çekici ayrıntı ise kayınvalidelerin, kendi gelinin tabağının hangisi olduğunu bilmeden puanlama yapıyor olması. Programda, puanlama öncesinde ve sonrasında ortaya çıkan renkli görüntüler, tatlı sert atışmalar, duygu dolu anlar ve eğlenceli konuşmalar seyirciyi ekran başına kilitliyor. Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta programı, yeni bölümleri ile devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 5 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinlerin gün sonunda çeyrek altın ödülü için yarıştığı bölümde, puanlar belli oldu. 4 adayın kıyasıya rekabeti sonucunda dağılan puanlar, günün birincisini belirledi. Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile ekranlara gelen programın, 5 Kasım bölümünde puan dağılımı şu şekildeydi:

·         İlayda 19 puan

·         Aysun 9 puan

·         Gizem 22 puan

·         Ezgi 14 puan

Bu tabloya göre günün en çok puanını toplayan yarışmacı, bir önceki günde de olduğu gibi 22 puanla Gizem oldu. Tüm hafta yarışacak olan gelinlerden, en fazla puanı toplayan gelin, kayınvalidesi ile birlikte 5 altın bileziğin sahibi olurken, en az puanı toplayan gelin kayınvalide ikilisi yarışmaya veda edecek.

Gelinim Mutfakta 6 Kasım Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta programı, Onur Büyüktopçu’nun eğlenceli sunumu ile kaldığı yerden devam ediyor. İlginç anların yaşanacağı bölümde, kayınvalidelerin vereceği puanlar merak ediliyor. Gergin anlar ve daha fazlası bugün saat 13.45’te Kanal D’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.