Kalk Gidelim 128. Bölüm Full İzle! 7 Kasım Kalk Gidelim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

En eğlenceli ve en sevilen diziler arasında yer alan Kalk Gidelim dizisine ulaşmak ve son bölümlerini izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizlerde Kalk Gidelim 128. Bölüm izlemek ya da Kalk Gidelim son bölüm izlemek için tıklayabilirsiniz ve reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim 128. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız bölüme ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Kalk Gidelim 128. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Macera ve eğlence dolu dizi sevenlerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Neşeli bir köy hayatının anlatıldığı dizi her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Kalk Gidelim dizisinin oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri ve Hayrettin Karaoğuz gibi isimler yer alıyor. Ünlü oyuncularla dolu kadrosu ile dikkat çeken Kalk Gidelim dizisinin yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan üstleniyor. Yıllar önce ayrıldığı köyüne iş yerinin batması üzerine geri dönen Mustafa Ali'nin gelişi ile başlayan bir dizi maceranın anlatıldığı dizi her hafta yepyeni hikayelerle izleyicisi ile buluşuyor.

Kalk Gidelim Dizisi 127. Bölümde Neler Yaşandı?

Kalk Gidelim dizisinin geçen hafta yayınlanan 127. bölümünde yine eğlenceli dakikalar ekrana taşındı. Hem arkadaşlığın hem de ailenin öneminin vurgulandığı dizi neşeli sahneleri ile izleyiciyi ekrana kilitledi.

Kalk Gidelim dizisinin yayınlanan son bölümünde Seyfettin ve İsmail Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmak ister. 2 milyon liralık altını bağışlamaya karar veren Seyfettin altınları bir türlü bulamaz. Bu sırada Sevda'ya da bunama teşhisinin konulması ile işler iyice karışır. Sevda hiçbir şey hatırlayamadığı için Seyfettin evin her yerinde altınları aramaya devam eder ancak bir türlü bulamaz. Bu sırada İsmail ise Mehmetçik Vakfı yöneticileri ile konuşur ve bağış yapacaklarını söyler. Seyfettin'in altınları bulamaması üzerine zor duruma düşen İsmail, 2 milyon lirayı kendi cebinden öder. Seyfettin bir yandan İsmail'e olan borcunu nasıl ödeyeceğini düşünürken diğer yandan da sürekli Perihan ile aynı hastalığa yakalanan Sevda'nın neler karıştırdığını öğrenmeye çalışır. Seyfettin Perihan'ın evinde beklemediği bir sürpriz ile karşılaşırken, Samin ise babasının 2 milyon lira bağış yaptığını öğrenir.

Kalk Gidelim Dizisi 128. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kalk Gidelim dizisinin son bölümünde Seyfettin'in borcunu ödemek için bulduğu çözüm ortalığı iyice karıştırmıştı. Dizinin sevenleri Seyfettin'in bu işten nasıl sıyrılacağını merak ediyor. Kalk Gidelim dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.