Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 11 Kasım 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 11 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 11 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 11 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 11 Kasım 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen reality program Esra Erol 12 sezondur olduğu gibi bu sezonda ekrana gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en ilgi gören programlarından olan Esra Erol hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana geliyor. Ele aldığı çarpıcı konular ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Esra Erol saat 16.20’de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimleri arasında yer alan Esra Erol ve ekibi birçok akıl almaz olayı ekrana taşımaya devam ediyor. DNA testleri ile ailelerin kavuşturulduğu programda ihanet ve dolandırıcılık olayları ele alınıyor, kayıplar bulunuyor. Birçok konuda mağdur olmuş isimlere program ile destek olan Esra Erol, yardım kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 10 Kasım Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol’un 10 Kasım programında yine birbirinden çarpıcı olaylar ve gelişmeler ekrana geldi. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığı 10 Kasım programında Şerife Nur’un kararı izleyiciyi çileden çıkardı.

Esra Erol’da günlerdir kız kardeşini bulmak için çabalayan Necati Bey, Amerika’ya evlatlık verilen kız kardeşinin ölüm haberi ile yıkılmıştı. Necati Bey’in kız kardeşi Esra ile ilgili bilinmeyenler dünkü programda konuşuldu. Programın gündemlerinden diğeri ise 9 aylıkken terk edilen Utku oldu. Annesi Fikriye hanımın 9 aylıkken terk ettiği ve sokaklarda yaşayan Utku’nun annesi Fikriye hanım bulundu. Esra Erol anne oğlu yıllar sonra buluşturacak. Günlerdir evli olduğu halde başka biriyle yaşaması gündem olan Şerife Nur eşi ile ilgili son kararını açıkladı. Şerife Nur’un söyledikleri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Esra Erol’un 10 Kasım gündemlerinden biri ise boşanırken tazminat alabilmek için kocasına kumpas kuran Nelihan oldu. Kocasını aldattığı iddia edilen Neslihan stüdyoya geldi.

Esra Erol’un 11 Kasım Bölümünün Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da dün yaşananlardan sonra 11 Kasım gündemleri merak edilmeye başlandı. Sevilen gündüz kuşağı programının bugün ekrana gelecek bölümünde Neslihan’ın kocasına kurduğu kumpasın ayrıntıları açıklanacak. Annesi Fikriye ile buluşmak isteyen Utku’ya ne olacağı da bugün ekrana gelecek konular arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.