Benim Adım Melek Dizisi 39. Bölüm Full İzle! 11 Kasım Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 39. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 39. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 39. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 39. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek Dizisi 39. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında ikinci sezonu ile ekrana gelen Benim Adım Melek dizisi seyircinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında gösterilen Benim Adım Melek dizisi her hafta Çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin paylaştığı Benim Adım Melek dizisinin oyuncu kadrosunda Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç ve Kaan Çakır gibi isimlerde yer alıyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı Benim  Adım Melek dizisi hikayesi ile de ilgi çekmeye devam ediyor. Yıllar önce evlenerek terk ettiği baba evine dönen Melek’in çocukları için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizide bir kadının ayakta kalma hikayesi izleyenlere duygusal anlar yaşatıyor. Dram türündeki dizide heyecanlı sahneler de izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Benim Adım Melek Dizisi 38. Bölümde Neler Yaşandı?

Benim Adım Melek dizisinin son bölümünde yaşananlar yine seyircide merak uyandırdı. Defne ve Ömer ilişkisinin çıkmazlara doğru gittiği bölümde Kadriye’yi ise sürpriz gelişmeler beklemektedir.

Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan son bölümünde Antep’e dönen Ömer verdiği sözü tutmaya kararlıdır. Ancak Zümrüt, Ömer’in bir an önce Defne’den ayrılmasını ister. Ömer ve Defne’nin isteme işi herkesin farklı yorumları ile karışık bir hal alır. Ömer Defne ile olmak istediğinden emindir ancak Şirhanların bu ilişkiye sıcak bakmaması Defne’nin kafasının karışmasına sebep olur. Melek ise her durumda kızının yanında olmaya hazırdır. Defne’nin isteme işinin yanı sıra birçok dert ortadadır. Bu süreçte Melek, Mithat ve Mahmut birbirlerine destek olur. Kadriye ise Seyit Ali’nin Melek ve çocuklarına evin tapusunu vereceğinden korkmaktadır. Bu konu ile ilgili araştırmalara başlayan Kadriye beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Benim Adım Melek Dizisi 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin heyecanlı geçen 38. Bölümünden sonra yaşanacaklar merak ediliyor. Kadriye’nin karşılaştığı olaylara nasıl tepki vereceği merak ediliyor. Funda’nın da Alpay’a nasıl davranacağının merak edildiği yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.