Arıza Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 15 Kasım Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 10. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 10. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayınız…

Arıza Dizisi 10. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV’de bu sezon ekrana gelmeye başlayan Arıza dizisi heyecan solu bölümleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Arıza dizisinde heyecan ve aksiyon dolu sahneler izleyiciyi ekrana kilitliyor. Sevilen yapım çarpıcı hikayesi ile de yoğun ilgi görüyor. Arıza dizisi her hafta pazar günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olan Arıza dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizi çarpıcı hikayesi ile de merak uyandırıyor. Arıza dizisinde Halide’ye yardım ettiği gece hayatı değişen Ali Rıza’nın yaşadıkları konu alınıyor. Taksici Ali Rıza’nın bir gecede suç dünyasına adım atmak zorunda kalmasının anlatıldığı dizi de heyecan asla son bulmuyor. Hem duygusal hem de aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Arıza dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Arıza Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Arıza dizisinin son bölümünde yaşananlar yine heyecanı zirveye taşıdı. Sevilen dizinin son bölümünde Ali Rıza büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Ali Rıza’nın bu işten kurtulması ise oldukça zordur.

Arıza dizisi geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Ali Rıza’nın yeni bir tehdit ile karşı karşıya kaldığı 9. bölüm aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çekti.  Cabir kumandaya bassa da düzenek işlemez. Bombanın patlamaması ile çatışma çıkar. Çıkan çatışmada Ali Rıza Cabir ve Huzeyfe’yi hedef alır. Huzeyfe’nin Ali Rıza’nın kurşunları ile ölmesi ise işleri karıştırır. Cabir intikam yeminleri etmeye başlar. Ali Rıza’ya ve sevdiklerine zarar vereceğini, Ali Rıza’yı acı çektirerek öldüreceğini söyler. Tüm bu yaşananlardan sonra Ali Rıza ve ailesi tehlikeye girmiştir. Ali Rıza’nın ailesinin tehlike geçene kadar Haşmet’in evine yerleşmesine karar verilir. Alınan önlemleri öğrenen Cabir, konsorsiyum üyelerini sevdikleri ile tehdit etmeye başlar. Bu duruma kayıtsız kalamayan Ali Rıza ise teslim olur.

Arıza Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin yayınlanan son bölümünde Ali Rıza’nın teslim olması ile heyecan yükselmişti. Yeni bölümde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi 10. yeni bölümü ile 15 Kasım akşamı Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.