Zuhal Topal'la Sofrada 477. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 17 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 477. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 477. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen program 3. sezonu ile de izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor. Gündüz kuşağının en sevilen yemek yarışmasında her hafta birbirinden renkli yarışmacıların eğlenceli anları ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV’de sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında her hafta 5 farklı gelin ve kaynana programa katılıyor. Gelinlerin mutfağa girip menülerini en iyi şekilde hazırlamaya çalıştığı programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın büyük ödülünü almak isteyen hırslı yarışmacılar mutfaktaki hünerlerini sergilerken, kaynanalar da kendi gelinlerini birinci yapmak için puanlama yapıyor. Sevilen yarışmanın sunucusu Zuhal Topal da kaynanalar ile beraber puan veriyor. Haftanın her günü farklı yarışmacının performansını gösterdiği yarışmada kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 16 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yayınlanan bölümü ile yeni haftaya başladı. 16 20 kasım haftasında yarışacak renkli yarışmacıların tanıtıldığı bölüm neşe dolu geçti. Haftanın tüm yarışmacılarının tanıtıldığı programda 16 kasım yarışmacısı da performansını sergiledi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının yeni haftasında yine hırslı yarışmacılar ekrana gelecek. Çiğdem Özkan, Eda Uzun, Ezgi Zeynep Deniz, Kübra Övgün ve Elif Katırcı’nın yarışacağı 16 20 kasım haftasının birinci olacak ismi şimdiden merak ediliyor. Programın dün yayınlanan bölümünde haftanın ilk yarışmacısı Çiğdem Uzun performansını sergiledi. Çiğdem Uzun 20 puan alarak yeni haftayı başlattı.

Zuhal Topal’la Sofrada 17 Kasım Yarışmacısının Puanı Açıklandı Mı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının ikinci gün yarışmacısı Eda Uzun olacak. Eda Uzun’un Zuhal Topal ve kaynanalardan aldığı puan ise henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da FOX’ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.