Gelinim Mutfakta 580. Bölüm Canlı İzle! 20 Kasım Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 580. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 580. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yemek yarışması Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen program rekabet dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların katıldığı Gelinim Mutfakta yarışmasında renkli anlar ekrana geliyor. Program hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumu ile ekrana gelen programda gelinler ve kaynanalar yarışıyor. Hırslı ve iddialı takımların yer aldığı programda gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapmaya çalışıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün kaynanaların ve Onur Büyüktopçu’nun puanları ile günün en iyi tabağı seçiliyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde hazırlamak için kıyasıya rekabet ettiği programda hafta boyu en çok puanı toplayan gelin birinci oluyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta Yarışması 19 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün finalden bir önceki bölüm ekrana geldi. Haftanın finaline çok yaklaşıldığı 19 kasım programında rekabet zirveye ulaştı. Gelinler günün birincisi olmak ve en yüksek puanı almak için kıyasıya mücadele etti. Ispanaklı fellah köftesinin yapıldığı bölümde kazanan isim kura ile belli oldu.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 19 kasım bölümünde ilginç bir durum yaşandı. Programda 3 yarışmacının da aynı puanı alması izleyenleri şaşırttı. Gizem, İlayda ve Elif 19 puan alarak birincilik için aday oldu. Ancak Onur Büyüktopçu yemeğin porsiyonunu az tuttuğu için Elif’ten 2 puan kesti. İlayda ile Gizem arasında ise kura çekildi. Kura sonucunda kazanan isim Gizem oldu. Yüksek performansı ile dikkat çeken İlayda ise çeyrek altını kaybetti.

Gelinim Mutfakta Yarışması 20 Kasım Haftanın Birincisi Kim Odu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının bu hafta da final bölümü geldi. Rekabet dolu geçen haftanın son yarışmasından sonra 5 altın bileziğin sahibi belli olacak. Gelinim Mutfakta programı yayınlandıktan sonra haftanın birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.