Zuhal Topal'la Sofrada 481. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 23 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 481. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 481. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen program her hafta renkli yarışmacıları ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Gelin ve kaynanaların katıldığı eğlenceli program hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta rekabet dolu ve eğlenceli dakikalar ekrana yansıyor. Sevilen gündüz kuşağı programında gelinler ve kaynanalar yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programının birbirinden iddialı yarışmacıları her hafta büyük ödülü kazanmak için hazırladıkları menüyü lezzetli şekilde hazırlamaya ve yüksek puanları toplamaya çalışıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları almayı başaran gelin ise haftanın birincisi oluyor. Haftanın birincisi olan gelin 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı son yayınlanan bölümü ile geçen haftanın finalini yaptı. 20 Kasım bölümünde geçen hafta yarışan gelinlerden kazanan isim açıklandı. Rekabet dolu geçen haftanın kazananı ise Eda Uzun oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programı her hafta olduğu gibi geçen haftada rekabet dolu geçti. Programın final bölümünde ise heyecan doruğa çıktı. Programın 16 20 kasım yarışmacılarından en düşük puanı alan Elif Katırcı oldu. 11 puan alan Elif Katırcı ve 19 puan alan Ezgi Zeynep Deniz ödülü kazanma şanslarını kaybettiler. Geçen hafa programın ilk yarışmacısı Çiğdem Özkan 20 puan, perşembe günü yarışan Kübra Ötgün ise 26 puan aldı. Haftanın birincisi Eda Uzun ise 27 puan ile 15 bin liranın sahibi oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 23 Kasım Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftaya bugün başlıyor. Programın bu haftaki yarışmacıları ve puan durumları ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra 23 kasım yarışmacısını ve puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.