Sol Yanım Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 26 Kasım Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sol Yanım 1. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sol Yanım dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sol Yanım 1. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sol Yanım 1. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sol Yanım dizisi ve 1. Bölüme dair tüm detaylar…

Sol Yanım Dizisi 1. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Sol Yanım dizisi ilk bölüm fragmanı ile seyircinin takdirini kazanmayı başardı. İlk bölüm fragmanı ile büyük beğeni toplayan dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile de sevildi. Star TV’nin yeni sezon projelerinden Sol Yanım’ın iddialı yapımlardan biri olması bekleniyor. Sol Yanım dizisi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sol Yanım dizisinde Cansel Elçin, Defne Samyeli, Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey gibi birçok isim yer alıyor. Ünlü oyuncularında yer aldığı yapım farklı hikayeleri olan gençlerin gireceği yeni yolu anlatıyor. Serra ile Selim’in aşık olması ile gelişecek sır dolu olaylar kampüs yaşamında gerçekleşen sürükleyici hikayeleri anlatacak. İlk bölümü ile bu akşam ekrana gelen Sol Yanım dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Serra ve Selim’in çarpıcı hikayelerinin ve zorlu aşklarının merkez olacağı yapımda birçok farklı hikaye ve sır dolu hayat ekrana gelecek.

Sol Yanım Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Sol Yanım ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Sevilen dizinin ilk bölümünde karakterler tanıtılacak ve Serra ile Selim’in hikayesi başlayacak. İlk bölümümde yaşanacaklar ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek ilk bölümünde Serra ve Selim’in farklı hayatları anlatılacak. Annesinin bakımını üstlenen Serra özel bir üniversitede burslu okumaktadır. Aynı zamanda bir otelde çalışan Serra, genç yaşına rağmen birçok sorumlulukla baş etmektedir. Kutlusay ailesinin şımarık oğlu Selim ise derslerinde son derece başarısız, okula ilgisiz ve gece hayatına düşkün bir gençtir. Babası İhsan Kutlusay’dan sürekli azar yiyen Selim her şeyden bunalan sinirli bir çocuktur. Serra’nın otelde yaşanan bir olaydan sonra okula limuzin ile gelmesi ile işler karışmaya başlar. Limuzinle okula gelip herkesin dikkatini çeken Serra, Selim ile ise hiç de hoş olmayan bir şekilde tanışır.

Sol Yanım Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin 1. bölümü merakla bekleniyor. Dizi ilk bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.