Kırmızı Oda Dizisi 13. Bölüm Full İzle! 27 Kasım Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 13. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 13. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda Dizisi 13. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda her hafta çarpıcı hikayeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Dram yüklü hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda dizisi çarpıcı sahneleri ile sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri oluyor. Kırmızı Oda dizisi yeni bölümleri ile her hafta cuma günleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Gülseren Budayıcoğlu’nun romanından uyarlanan ve gerçek yaşam hikayelerini anlatan Kırmızı Oda dizisinin başrolünü Binnur Kaya oynuyor. Doktor Hanım performansı ile büyük beğeni toplayan Binnur Kaya’ya yapımda Tülin Özen, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı ve Meriç Aral gibi isimlerde eşlik ediyor. Bir kliniğe gelen hastaların yaşam hikayelerini ekrana taşıyan Kırmızı Oda dizisine her bölüm birbirinden ünlü isimler konuk oyuncu olarak katılıyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde yine duygusal anlar ekrana geldi. Melisa Sözen, Sezin Akbaşoğulları, Sema Keçik gibi isimlerin de konuk oyuncu olarak katıldığı 12.bölümde çarpıcı sahneler ekrana geldi.

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta ekrana gelen 12. bölümünde Selvi, İstanbul’daki köşke geldiğinde evlendiği adam Rıza’nın kızları ve ablası Saadet’ten gördüğü tepkiyi Doktor Hanım’a anlatır. Yaşadıkları yüzünden evden çıkamayan Selvi, Doktor Hanım’a açılan yaralarından bahseder. Hediye ise halası olduğunu sandığı Hikmet hakkında hasta annesinden öğrendiği gerçekleri kaldıramaz ve Doktor Piraye’nin kapısını çalar. Doktor Hanım Alya’yı evinde ziyaret etmeye karar verir. Alya kasvet dolu evinde Doktor Hanım’a bir kez daha içini açar. İkili arasında duygusal bağa giderek güçlenmeye devam eder. Bu sırada klinikteki doktorlar arasında da işler karışmaya başlamıştır. Doktor Ayşe giderek Doktor Deniz’e daha yoğun duygular hissetmeye başlar.

Kırmızı Oda Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı oda dizisinin merakla beklenen yeni bölümü bugün ekrana gelecek. Duygusal sahnelerin olduğu fragmanda Alya’nın tedavisinin bittiği anlaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.