Çocukluk Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 27 Kasım Çocukluk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çocukluk 8. Bölüm izle makalemizle birlikte, Çocukluk dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Çocukluk 8. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Çocukluk 8. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Çocukluk dizisi ve 8. Bölüme dair tüm detaylar…

Çocukluk Dizisi 8. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında bu sezon ekrana gelmeye başlayan Çocukluk dizisi izleyicinin takdirini toplamaya devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Çocukluk dizisi ile bölümünden bu yana izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Sevilen yapım her hafta cuma günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında ekrana geliyor.

Çocukluk dizisinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız oynuyor. Birçok çocuk oyuncunun da yer aldığı yapımda kimsesiz çocukların yaşadıkları anlatılıyor. Mahir Boztepe’ni sahibi olduğu Ali Kaan Çocuk Evi’nde yaşayan Mavi, Serçe, Mozi ve Bambi’nin yaşadıklarının anlatıldığı dizide Ayşegül ve Mahir arasındaki duygusal bağ da ekrana geliyor. Kimi zaman dramatik kimi zaman ise eğlenceli anlatımı ile ilgi çeken dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Çocukluk Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Çocukluk dizisi geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ayşegül ve Mahir’in yakınlaşması dikkat çekerken, Gülay’a oynanan oyun ise Mahir’i sinirlendirdi.

Çocukluk dizisinin geçen hafta ekrana gelen 7. bölümünde Mahir ve Ayşegül beklenmedik bir yakınlaşma yaşarlar. İkili yaşadıkları anın etkisinden çıkamamışken Mahir’e yurttan gelen telefon aralarındaki romantik anı dağıtır. Mavi’nin hastalandığını öğrenen Ayşegül ve Mahir hemen çocuk evine giderler. Kabakulak olan Mavi’nin başından ayrılmak istemeyen Mahir, hastalık diğer çocuklara da bulaşmasın diye Mavi’yi Ayşegül’ün evine götürür. Ayşegül, Mavi ve Mahir küçük mutlu bir aile gibi yaşarken Gülay’ın karşılaştığı yeni durum Mahir’i başka yerlere sürükler. Mahir’den gizli oğlu olduğunu söyleyen çocukla yolculuğa çıkan Gülay, bu hareketi ile herkesi hayatını değiştirecektir. Gizemli çocuk ve Gülay’ın yaşadıkları Mahir ve Ayşegül’ün hayatında büyük bir çıkmaza neden olur.

Çocukluk Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çocukluk dizisinin son bölümünden sonra Gülay’ın durumu karşısında Mahir’in ne yapacağı merak konusu olmuştur. Mahir hem Gülay ile Ayşegül arasında sıkışmıştır hem de bu gizemli çocukla ne yapacağını bilemez. Çocuk evindeki çocuklara da sorumluluğu olan Mahir köşeye sıkışır. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.002da FOX’ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.