Uyanış Büyük Selçuklu 10. Bölüm Full İzle TRT1! 30 Kasım Uyanış Büyük Selçuklu 10. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 10. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 10. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 10. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen dizi izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor. Her hafta reyting rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümleri pazartesi günleri ekrana geliyor. Dizi her hafta pazartesi saat 20.00’da yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de çarpıcı senaryosu ile yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana ilgi çekmeye devam ediyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi ünlü isimler yer alıyor. Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın verdiği mücadeleleri, dost ve düşmanlarını, saray entrikalarını anlatan yapım her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Aksiyon dolu sahneleri ile de ilgi çeken Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçen hafta 9. Bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine heyecanı zirveye taşıyan Uyanış Büyük Selçuklu’da beklenmeyen gelişmeler yaşandı. Dizinin 9. bölümü ilgi ile izlendi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde Yorgos Turna’yı kaçırmıştır. Bu haberi alan Sencer Şahbender Dukas’ın Turna’nın yerini bildiğini düşünerek onu alıkoymuştur. Şahbender Dukas’tan Turna’nın yerini öğrenen Sencer, onu kurtarmak için yola çıkar. Ancak bunları tahmin eden Yorgos ona bir tuzak hazırlamıştır. Sencer tuzaktan kurtulurken çıkan çatışmada Turna vurulur, Yorgos ise kutsal emanetlerle beraber kaçmaya başlar. Bu sırada Tapar da kutsal emanetlerin peşindedir. Tapar’ın tuzağa düştüğünü öğrenen Elçin ise ona yardıma gider. Tüm bunlar olurken Terken ise Seferiye’yi hasta eder ve başhatunluk makamına kurulur.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna’nın kurtulup kurtulmayacağı ve Elçin ile Tapar’ın tuzaktan nasıl kurtulacağı merak ediliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.