Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 10 Aralık 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 10 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 10 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 10 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 10 Aralık 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen gündüz kulağı programı Esra Erol uzun yıllardır olduğu gibi bu sezonda akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Çarpıcı olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirleyen Esra Erol’un reality programı ilgi ile izleniyor. Sevilen program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birçok mağdur kişinin hikayesi izleyenlerle buluşuyor. Aldatılan eşlerin, dolandırılan insanların katıldığı programda Esra Erol yaşanan olayların arka planına ışık tutuyor ve gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Yıllardır birbirini arayan aileleri buluşturan, çocukları anne ve babalarını kavuşturan Esra Erol DNA testleri ile gerçekleri ortaya koyuyor. Esra Erol hem programı ile hem de sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 9 Aralıkta Neler Oldu?

Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemlerle ekrana geldi. Sevilen programda Fatma ve Hasan ilişkisi gündem olmaya devam etti. Kübranur’un akıl almaz hikayesinin de ekrana geldiği 9 aralık bölümü ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Hasan Bey ve eşi Fatma’nın yüzleşmesi devam etti. Eşinin temizlik takıntısı yüzünden programa katılan ve evliliğinin bitme noktasına geldiğini söyleyen Hasan Bey canlı yayında eşi Fatma hanım ile önceki günlerde yüzleşmişti. Fatma hanım da programda eşinin çok cimri olduğunu ve parayı her şeyden daha fazla sevdiğini söylemişti. İkili dün ekrana gelen bölümde yeniden karşı karşıya geldi. Birbirlerini affedip etmeyecekleri ise merak ediliyor. Programın diğer gündemi ise 22 yaşındaki Yiğitcan oldu. Annesini hiç görmeyen ve tanışmak isteyen Yiğitcan’ı 22 yıl sonra annesi Fidan hanıma Esra Erol kavuşturdu. Eşinin ölümü ile hayatı cehenneme dönen Kübranur da 9 aralık programının diğer gündemi oldu. Eşinin ölümünün ardından kayınpederinin çocuklarını kaçırdığını iddia eden Kübranur’un hayat hikayesi izleyenleri duygulandırdı.

Esra Erol 10 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un yayınlanan son bölümünde ele alınan gündemlerdeki gelişmelerin aktarılacağı ve yeni olayların ekrana geleceği 10 aralık bölümü bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.