Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Aralık 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 14 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 14 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 14 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Aralık 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Program ekrana getirdiği birbirinden çarpıcı konularla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Birçok mağdur kişinin katıldığı reality program her bölümü ile izleyenleri ekrana çekiyor. Birbirinden farklı gündemleri ile merak uyandıran programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20’de ATV’de.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda her bölüm farklı kişiler ve olaylar ekrana geliyor. Birçok mağdurun hikayesinin ekrana taşındığı programda aldatılanlar, dolandırılanlar ve kandırılan kişiler hikayelerinin anlatıp, Esra Erol’dan yardım istiyor. Aile içi problemlerin de ekrana geldiği programda birçok olayın perde arkası ekrana geliyor. Yıllardır kayıpları bulan Esra Erol aileleri de bir araya getirmeye devam ediyor. Birbirini arayan aileleri buluşturan Esra Erol, DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Yüzleşmelerin ve buluşmaların yaşandığı programın sunucusu Esra Erol sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 11 Aralıkta Neler Oldu?

Esra Erol 11 aralık günü geçen haftanın son programı ile ekrana geldi. Yine birçok gündemin ele alındığı programda yüzleşmeler yaşandı. Hasretlerin sona erdiği 11 aralık programında şaşırtan gelişmelerde ekrana geldi.

Esra Erol’un 11 aralık programında Ümmü anne ve babası ile canlı yayında karşı karşıya geldi. Uzun zamandır kızlarını arayan aile sonunda büyük kavuşmayı yaşadı. Programa geçen hafta damgasını vuran Fatma ve Hasan çiftinin yüzleşmesi ise devam etti. Birbirlerinden şikayet eden çiftin barışıp barışmayacağı merak konusu oldu. Kadriye hanım ile Celal Bey’in de 43 yıllık hayallerinin ekrana geldiği 11 aralık programında Emine de kocası Recep ile yüzleşti. Emine, Recep ve Aysel’in yüzleşmesinde yaşanan çarpıcı gelişmeler izleyenleri şaşırttı.

Esra Erol 14 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un bugün ekrana gelecek bölümünde Hasan ve Fatma ile Recep ve Emine yüzleşmesi devam edecek. Program merakla beklenen yeni bölümü ile saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.