Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 16 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 16 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 16 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 16 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 16 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Programın konuları ve ele alan çarpıcı olaylar Türkiye’nin gündemini belirliyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana çeken Esra Erol’da ekrana gelecek çarpıcı gündemler merakla bekleniyor. Esra Erol’un reality programı hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra saat 16.20’de izleyicisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programa birçok mağdur kişi başvuruda bulunmaya devam ediyor. Aldatılan ya da dolandırılanlar, yakını kaybolanlar ya da ailesini arayan kişilerin katıldığı programın her bölümünde birbirinden farklı birçok gündem ekrana geliyor. Esra Erol ve ekibi her dönem olduğu gibi bu sezonda olayları açıklığa kavuşturmak ve mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor. Programda yıllardır ailesini görmeyenler, anne babasını arayan evlatlar büyük buluşmalar yaşıyor. DNA testleri ile gerçekleri de ortaya çıkaran Esra Erol dağılmış aileleri bir araya getiriyor, savrulup giden hayatlara yön veriyor. Esra Erol hem programı hem de sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 15 Aralıkta Neler Oldu?

Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Birçok farklı olayın ekrana geldiği 15 Aralık programı izleyenlerde şaşkınlık yarattı. Fatma ve Hasan yüzleşmesinin devam ettiği programda aynı kadından çocuk yapan iki arkadaşın hikayesi izleyenleri şaşkınlığa sürükledi.

Esra Erol’da bu hafta ekrana damgasını vuran gündem Emine Çaylı’dan çocuk yapan iki arkadaş oldu. Emine Çaylı’dan ve çocuklarından haber alamayan arkadaşlar, çocuklarını bulmak istiyor. Annesi ile ortadan kaybolan çocuklardan birinin Derya Ulupınar tarafından kaçırıldığı iddiası da ortalığı karıştırdı. İki çocuğu Esra Erol ve ekibi aramaya devam ediyor. Programa geçen haftalarda katılan Fatma ve Hasan ise yüzleşmeye devam ediyor. Çiftin barışıp barışmayacağı merak konusu oldu.

Esra Erol 16 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol bugün bambaşka gündemleri ve çarpıcı olaylarla ekrana gelmeye devam edecek. Program saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.