Alev Alev Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Dizide Tansiyon Giderek Yükseliyor! Dayak Sonrası Ömer Ortalığı…

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev yayınlanan yeni fragmanı ile izleyicileri büyülemeyi başardı! İşte Alev Alev Dizisi 8. Bölüm Fragmanı ve dizi özeti...

Alev Alev Dizisi 8. Bölüm Fragmanı: Dizide Tansiyon Giderek Yükseliyor! Dayak Sonrası Ömer Ortalığı… Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev yayınlanan yeni fragmanı ile izleyicileri büyülemeyi başardı! Alev Alev 8. bölüm fragmanı cevapsız kalan bir çok sorunun yanıt bulmaya başlayacağının sinyallerini verirken, Ömer’in kendi adaletini sağlamak için işe koyulduğunu da gözler önüne serdi.

Alev Alev Dizisi 8. Bölüm Fragmanı >>> İZLE

Yediği dayak sonrası karakola ifade vermek yerine herkese hesap ödetmeye karar veren Ömer kimden başlayacağı soruna yanıt gecikmiyor. Cemre, Ozan sayesinde ulaşmayı başardığı yeni kalabalıkları ise fırsata çevirmeye başlayarak hayallerini gerçeğe dönüştürme şansının artık önünde durduğunu fark ediyor.

Ömer ve Rüya arasındaki aşk büyülü bir şekilde ilerlemeye devam ederken, Ozan’ın Cemre’ye olan ilgisi ise adım adım ilerliyor. İzleyicilerin heyecanla bekledikleri ikilinin kavuşması hakkında ayrıntıların yer aldığı fragmanda, 8. bölümün Ömer’i bile ısıtmayı başaracak şekilde ısınacağı hakkında ilk izlenimler izleyicilere aşılandı.

Çelebi ise rahat durmuyor ve nefesini herkesin ensesinde hissettirmeye devam ediyor. Karakterlerin iyilik ile mücadelesi önünde engel olmayı sürdüren Çelebi, imtiyazı ve karizması ile sorun yaratmaya yeni bölümde de devam ediyor. Karakteri birbirinden farklı üç kadının bir araya gelmesi ile birlikte hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağı belli olmuştu. Yeni yayımlanan Alev Alev 8. bölüm fragmanı ise değişen üç kadının hayatının hangi yönde savrulacağı hakkında önemli ipuçlarını sunmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.