Akrep Dizisi 3. Bölüm Fragmanı İzle! İntikam Dolu Savaşta Yeni Gelişmeler Tüm Bildiklerinizi Unutturacak!

Akrep dizisi 3. bölüm fragmanında işler iyice kızışıyor! Rekabetin, intikamın ve hırsın en üst seviyeye yükseldiği yeni bölümde izleyenler dizinin hızına yetişemeyecek! Akrep Dizisi 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı. İşte Akrep Dizisi 3. Bölüm Fragmanı ve dizi özeti haber detayında

Akrep Dizisi 3. Bölüm Fragmanı İzle: İntikam Dolu Savaşta Yeni Gelişmeler Tüm Bildiklerinizi Unutturacak! Star TV ekranlarının iddialı dizisi Akrep’te yeni fragman yayınlandı! 25 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan Akrep dizisi 3. bölüm fragmanında işler iyice kızışıyor! Rekabetin, intikamın ve hırsın en üst seviyeye yükseldiği yeni bölümde izleyenler dizinin hızına yetişemeyecek! Birbiri ardına beklenmedik olaylarla heyecanın bir an olsun düşmediği yeni bölümde, izleyiciler diziye iyice ısındıklarını hissedecekler.

Akrep Dizisi 3. Bölüm Fragmanı >>> İzle!

Aşkın ve nefretin gelgitlerinin sürdüğü sevilen dizide Ferda’nın yapacakları izleyiciyi hayrete düşürecek! Kızı için bir annenin neler yapabileceğini izleyiciye gösterecek olan Ferda, tüm dikkatleri üzerine çekerek ektiği şüphe tohumlarının hasadını tek tek yeni bölümde toplamaya başlayacak. Perihan Emgen ile Ferda Kendirci arasındaki savaş tüm Emgen Ailesi torunlarına kadar uzanırken, Berna’yı kimin öldürdüğü ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler şok etkisi yaratacak.

Her bölümü ile izleyiciye bildiklerini unutturan ve hesaplaşmada hangi tarafın haklı olduğunun kestirilemediği dizide, 3. bölüm fragmanı herkesi gerçeklere bir adım daha yaklaştıracak. Şüpheler, gerçek ve intikam üçgeninde masum aşkların da sürdüğü dizinin başarılı kadrosu kendilerinden beklenen performansları ile muhteşem senaryoyu izleyicilere resmen yaşatmayı başaracak. Gençlerin de nefret ve aşkın pençesindeki mücadelesinin farklı bir boyuta sürüklendiği Akrep dizisinin 3. bölümü şimdiden izleyicileri heyecanlandırmayı başardı. Ferda’nın Perihan’ın sahip olduklarının peşine düşmesi ile ilk bölümden itibaren gerilimin hiç düşmediği dizide yeni bölümde dengelerin ne kadar sık değiştiği izleyicilerin başını döndürecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.