Gönül Dağı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sır Perdeleri Kalkıyor, Macera ve Eğlencenin Dozu Vites Artırıyor!

Gönül Dağı 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Cumartesi günlerinde yayınlanan ve izleyicilerin beğenisini kazanan eğlenceli dizide Anadolu masalının en saf hali izleyici ile buluşmaya devam ediyor.İşte Gönül Dağı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı ve dizi özeti haber detayında...

Gönül Dağı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı: Sır Perdeleri Kalkıyor, Macera ve Eğlencenin Dozu Vites Artırıyor! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Cumartesi günlerinde yayınlanan ve izleyicilerin beğenisini kazanan eğlenceli dizide Anadolu masalının en saf hali izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yaşadıkları dünyaya göre büyük hayallere sahip olan Anadolu’nun o saf ve temiz insanlarının dünyasının işlendiği dizide herkesin çocukluğuna dokunan özel anlar, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Sevilen dizinin 26 Aralık Cumartesi yayınlanacak yeni dizisinde üç kuzenin imkansız görülen hayalleri peşinde giriştikleri macera kaldığı yerden devam ediyor. Çalınan uçağın peşinde tüm kasaba el birliği ile aramaya devam ederken, uçağı çalarak herkesin hayallerini yıkmaya çalışanın kimliğini deşifre etmek için tüm çabalar son sürat devam ediyor. Taner’in aşkını açmak için kararlı bir duruş sergilediği Dilek cephesindeki gelişmeler de yeni bölümün en renkli konuları arasında yerini alıyor.

Asuman’ın sürprizi Ramazan’ın ayaklarını yerden keserken, Veysel ile Cemile’nin evliliklerinde aldıkları sürpriz kararın etkileri dizinin yeni bölümünde gündemi meşgul etmeye devam edecek. Üste çıkılması gerekli çok sayıda hayal kırıklıklarının yer aldığı yeni bölümde, Anadolu insanının olaylara temiz yaklaşımı ise yine yüzlerde tebessümü eksik etmeyecek. Seferi’n sırrına şahit olan Zahide’nin neler yapacağının merakla takip edileceği yeni bölüm tüm nefesleri kesmeyi başaracak. 25 Aralık Cumartesi yayınlanacak 10. bölümü ile Gönül Dağı dizisinde aşk, macera, sırlar ve eğlence tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.