Zuhal Topal'la Sofrada 501. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 21 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 501. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 501. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden beri ilgi ile takip edilen program eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Her hafta birinci olacak ismin merakla beklendiği gündüz kuşağı programında birbirinden iddialı yarışmacılar programa renk katıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV’de izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın birincisi olmak ve büyük ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet eden gelinler hazırladıkları menüler ile kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yükse puanları almaya çalışıyor. Heyecanın her geçen gün arttığı programda kahkaha dolu anlar da ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta kazanan isim 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 18 Aralık Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 14 18 Aralık haftası da geride kaldı. Programda geçen hafta da birbirinden iddialı isimler yer aldı. Yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği geçen haftanın birincisi ise 18 Aralık Cuma günü açıklandı. Heyecan dolu geçen haftanın birincisi ise Gül hanım oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında heyecan dolu bir hafta daha geride kaldı. Yine merakla izlenen programda birbirinden iddialı isimlerin içinden kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 31 puan almayı başaran Gül hanım haftanın birincisi oldu. Gül hanım ve kaynanası büyük sevinç yaşarken, programın 28 puan ile ikinci ismi Hülya hanım ve üçüncüsü de Gülşen hanım oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 21 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının bu hafta yarışacak isimleri de merakla bekleniyor. 21 25 Aralık haftasının ilk yarışmacısının performansını sergileyeceği bölümde kimlerin yarışmacı olacağı ve puan durumu ise henüz belli değil. 21 Aralık puan durumu açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.