Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 23 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 23 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 23 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol’un reality programında akıl almaz olaylar ekrana gelmeye devam ediyor. Her bölüm birbirinden çarpıcı olayların ekrana geldiği program Türkiye’nin gündemini belirliyor. Esra Erol’un reality programı hafta içi hergün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra saat 16.20’de ekrana geliyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programa birçok mağdur konuk oluyor. Aldatılan, dolandırılan, yakınlarını kayıp olan ya da ailesini arayanların katıldığı programda çarpıcı olaylar ekrana geliyor. Her sene olduğu gibi bu sezonda titizlikle çalışan Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmeye çalışıyor. Esra Erol hem programında ele aldığı konular hem de sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 22 Aralıkta Neler Yaşandı, Hangi Olaylar Ekrana Geldi?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde yine akıl almaz olaylar yaşandı. Esra Erol’da günlerdir konuşulan Emine ve Derya’nın sakladıkları sırlar ortaya döküldü. Programın dün ekrana gelen bölümünde kayıp olayları da gündem oldu.

Esra Erol’un dün yayınlanan bölümünde Derya ve Emine’nin 12 yıl önce para karşılığında sattığı iddia edilen çocuğu Esra Erol buldu. Canlı yayına çıkan çocuğun anlattıkları ve bilinmeyenler izleyenleri şaşkına çevirdi. Emine ile sattığı iddia edilen çocuk arasında yapılacak DNA testinin sonuçların ise merakla bekleniyor. Programın dün ekrana gelen bölümündeki diğer gündem ise karısı Hatice İdris’e kaçan adam oldu. Baldızlarının yuvalarını büyü ile yıktığını iddia eden kişinin eşi Hatice aylar sonra eşi ile canlı yayında yüz yüze geldi. Yaşanacaklar merak konusu oldu. Programın diğer gündemi ise 15 yaşındaki kayıp Buket oldu. Esra Erol ve ekibi Buket’i aramaya devam ediyor.

Esra Erol 23 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde yaşananlardan sonra Hatice hanımın açıklamaları ve Buket’in kayıp olayında ortaya çıkan gelişmeler bugün ekrana gelecek. Program saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.