Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 24 Aralık 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 24 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 24 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 24 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 24 Aralık 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol’un reality programı yayınlanan her bölümü ile şaşkınlık yaratıyor. Programda ele alınan konu ve olaylar Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Esra Erol’un akıl almaz olayları ekrana getirdiği program Müge Anlı İle Tatlı Sert’ten sonra ekrana geliyor. Çarpıcı olaylar ile izleyenleri ekrana çeken Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV’de.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda binler ce mağdur kişinin derdine çözüm aranıyor. Esra Erol ve ekibi kayıp olaylarını çözmeye, birbirini arayan aileleri kavuşturmaya ve aldatılma, dolandırılma olaylarını aydınlatmaya devam ediyor. Programın her bölümü ilgi ile takip ediliyor.

Esra Erol 23 Aralıkta Neler Oldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol yeni bölümü ile dün ekrana geldi. 23 Aralık bölümünde çocuğunu satan Emine gündem olmaya devam etti. 15 yaşındaki Buket ile ilgili ayrıntılarında konuşulduğu program gündemleri ile izleyenleri şaşırttı.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde 12 yıl önce sözleşme ile çocuğunu başkasında satan Emine gündem olmaya devam ediyor. Ekrana geldiği günden beri tüm Türkiye’yi şok eden olayda yeni gelişmeler yaşandı. 12 yıl önce sözleşme ile satılan kız çocuğunun babasının kim olduğu merak ediliyor. Babasının Turgay olduğu iddia edilen çocuğun ailesi ile ilgili gerçekler ortaya çıkacak. İzleyenler DNA testlerinin sonuçlarını merak ediyor. Esra Erol’da dün gündeme gelen diğer konu ise kayıp olan 15 yaşındaki Buket oldu. Damla Yalçın ve Hasan Koyun’un canlı yayında yaşananları anlatmasının ardından Buket’in başına bir şey gelip gelmediği merak ediliyor. Esra Erol ve ekibi Buket’in kaybolması ile ilgili ayrıntıları araştırmaya devam ediyor.

Esra Erol 24 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol bugün yeni bölümü ile ekrana gelecek. 12 yıl önce satılan çocuğun babasının kim olduğunun ortaya çıkacağı 24 Aralık bölümünde Buket olayında yaşanan gelişmelerde ekrana gelecek. Esra Erol bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.