Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Aralık 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 25 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 25 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 25 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Aralık 2020 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Ekrana taşıdığı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirleyen programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birçok mağdur kişinin hikayesi ortaya çıkıyor. Kandırılan, aldatılan ya da ailesini arayanların başvurduğu programda gizli kalmış gerçekler ortaya çıkıyor, kayıplar bulunuyor. Esra Erol ve ekibinin her sezon olduğu gibi yine titizlikle çalıştığı bu sezonda da program ilgi ile izleniyor. Esra Erol’un reality programı hafta içi her gün saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol 24 Aralık Programında Neler Oldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı dün yeni bölümü ile ekrana geldi. Sevilen programın 24 aralık bölümünde akıl almaz olaylar ekrana geldi, stüdyoda gergin olaylar yaşandı. Kayıp Buket ile ilgili son dakika gelişmeleri ortalığı karıştırdı.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümüne damgasını vuran Kayıp Buket olayında yeni gelişmeler yaşandı. Buket’in yaşayıp yaşamadığı sorusu merak edilirken, erkek arkadaşı Şükrü Akıncı ve Buket’i son gören kişi Damla Yalçın stüdyoya geldi. Buket’in mesaj attığı Hasan Koyun’un da programa katıldığı 24 aralık bölümünde konuklar arasında gerginlik yaşandı. Esra Erol ve ekini Buket’e ne olduğunu araştırmaya devam ediyor. Programın diğer gündemi ise haftalardır çocuğunu satması ile Türkiye gündeminden düşmeyen Emine oldu. Emine’nin 12 yıl önce sattığı kızının babası Turgay mı belli olması bekleniyor. Programa gün katılan 18 yaşındaki genç anne ise kocasının 2.5 yaşındaki çocuğunu kendisinden kaçırdığını iddia diyor. 7 aydır çocuğunu göremeyen genç anne Esra Erol’dan yardım istedi. Esra Erol Vedat Bey’in 43 yıldır haber alamadığı Güldane hanımı Esra Erol buldu.

Esra Erol 25 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un bugün ekrana gelecek bölümünde yine birbirinden çarpıcı olaylar ekrana taşınacak. Kayıp Buket ile ilgili son gelişmelerin ekrana geleceği programda 12 yıl önce satılan bebeğin Turgay’ın çocuğu olup olmadığı ortaya çıkacak. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.