Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Birçok mağdur kişinin Esra Erol’dan yardım istediği programda kayıplar, terk edilen çocuklar ve dağılmış aileler ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol 31 Aralık Perşembe Günü Yayınlanan Bölümde Neler Oldu, Son Bölüm Gündemleri Nelerdi?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol 1 Ocak Cuma günü Yılbaşı tatili nedeni ile ekrana gelmedi. Sevilen programın geçen haftanın son bölümü perşembe günü yayınlandı. 31 Aralık Perşembe günü ekrana gelen programda yine akıl almaz olaylar ekrana taşındı.

Esra Erol’un ekrana gelen son bölümünde birçok farklı gündem izleyenleri ekrana kilitledi. Programın ekrana gelen son bölümünde haftalardır yüzleşme yaşayan Erdi ve Ayfer evlenme kararlarını açıkladılar. Erdi’nin evlenme teklifi ile stüdyoda romantik anlar yaşandı. Programın diğer gündemi ise nikaha birgün kala eski sevgisine kaçan Ebru oldu. Ebru’nun 9 yaşındaki kızının acılarla dolu yaşamı ekrana geldi. Esra Erol’da günlerce halası Güliz tarafından saklanan Funda’nın hikayesi de ekrana damgasını vurdu. Halasından kaçıp Yavuz Kaya’nın yanına gittiği iddia edilen Funda’nın yaşadıkları şaşkınlık yarattı. Programda yakın akrabası Emrullah Can tarafından kaçırılan 15 yaşındaki Aleyna da ekrana geldi. Aleyna’dan haber alamayan acılı annenin feryadı yürekleri dağladı. Esra Erol’un son bölümünde babasının şiddetinden kaçıp Zafer Alkan’a sığınan Ceylan’ın hikayesi de ekrana geldi. Zafer Alkan’ın bebeğini reddettiği söyleyen Ceylan’ın yaşadıkları üzüntülü anlara sebep oldu.

Esra Erol 4 Ocak Pazartesi Gündemleri Neler Olacak?

Gündüz kuşağının en çok izlenen Esra Erol’un bugün ekrana gelecek bölümünde ele alınacak gündemler merak konusu olmaya devam ediyor. Yılbaşı tatilinin ardından yepyeni bölümü ile ekrana gelecek olan Esra Erol’da 15 yaşındaki Aleyna’nın nerede olduğu ile ilgili yeni gelişmeler ve Ceylan’ın DNA testlerinin sonuçları ekrana gelecek. Programın merakla beklenen yeni bölümü bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.