Müge Anlı Tamamı Tek Parça 5 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı olayları ekrana taşıyor. Ele aldığı konularla Türkiye’nin gündemini belirleyen programda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda birçok çarpıcı gündem izleyici ile buluşuyor. Şüpheli kayıp olaylarının ve cinayetlerin ele alındığı program her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 4 Ocakta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 ocak programı ile yine birçok çarpıcı gündemi ekrana taşıdı. Şüpheli kayıp olaylarının ekrana geldiği 4 ocak bölümünde birçok yeni gelişme ekrana geldi. Sevilen programın son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Isparta’da yaşayan Gülsüm Doğan’ın şüpheli kaybı konuşuldu. Günlerdir haber alınmayan Gülsüm Doğan ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri ekrana geldi. Programın diğer gündemi ise 14 yaşındaki lise öğrencisinin kaybolması oldu. 14 yaşındaki oğlunu kaybolduktan 5 ay sonra aramaya gelen baba, yaşananları canlı yayında anlattı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında haftalardır konuşulan Zeynep Güngör ile ilgili yeni gelişmeler de ekrana geldi. 4 çocuk annesi Zeynep Güngör’ün sevgilisi ile buluşmak için çıktığı eve geri dönmemesi izleyenlerde şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Programa damgasını vuran diğer olay ise 17 yıl önce pazarda bıraktığı çocuklarını arayan acılı baba oldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Ocak Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün birçok farklı gündemle ekrana gelen bölümünün ardından bugün ekrana gelecek programda konuşulacaklar merak konusu oldu. Gülsüm Doğan vakası ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği 5 ocak yayınında yeni gündemler de ele alınacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.