Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Programı izlemek için Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Ocak 2021 Canlı İzle linkine tıklamanız yeterli. İyi seyirler dileriz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim >>>  TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine eğlence dolu bir güne merhaba demeye hazırlanın. Sevilen şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan sunumu ile programa renk katan konuklar, 7 Ocak Perşembe gününe başlarken enerjinizi yükseltiyor. Müziğe, kahkahaya ve bilgiye doyacağınız programın yeni bölümünde yine birbirinden değerli konuklarla güne başlamak için programı izlemeyi tercih edebilirsiniz. Programı izlemek için Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Ocak 2021 Canlı İzle linkine tıklamanız yeterli. İyi seyirler dileriz.

7 Ocak Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Konukları Kimler?

Programın yeni bölümü “Her şeyin başı sağlıktır.” düsturu ile güne başlıyor. İkilinin birbirinden güzel sesleri ile canlı yayında verdiği müzik ziyafeti ile kendinize gelirken, birbirinden özel bilgiler sizlere sunulacak. Sağlık, burç, magazin gündemi ve basit yemek tarifi konularının konuşulacağı programda bugün Murat Topoğlu, vücudun baş düşmanı ödemi attırmak için kolay bir çorba tarifi paylaşacak. Sude Öğütçü hazırlaması kolay tarifler ile mutfakta size pratiklik kazandıracak lezzetlerle tanıştıracak. Magazin dünyasının en eğlenceli ve merak edilen konuları ikilinin perspektifinden izleyici için değerlendirilirken, ünlülerin hayatlarındaki önemli olaylar ekranlarda işlenecek. Survivor performansı ile milyonların beğenisini kazanan Avatar Atakan ile programda eğlencenin vitesi artırılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.