Sadatkatsiz Dizisi 13. Bölüm Fragmanı İzle! Mağrur Asya dağ gibi Volkan’ı kapısında ağlattı! Volkan salya sümük Asya’ya yalvardı!

Yeni yıl tatili sebebi ile verilen 1 haftalık aranın ardından 13. bölümü ile maceraya kaldığı yerden devam edecek olan Kanal D ekranlarının sevilen dizisinde, fragmanda Volkan’ın Asya’ya yalvarması olay oldu!

Sadakatsiz dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı ve yer yerinden oynadı! Yeni yıl tatili sebebi ile verilen 1 haftalık aranın ardından 13. bölümü ile maceraya kaldığı yerden devam edecek olan Kanal D ekranlarının sevilen dizisinde, fragmanda Volkan’ın Asya’ya yalvarması olay oldu! Volkan iki gözü iki çeşme ağlarken, Asya’nın ona tepeden bakışı herkesin içini soğuttu.

“Git Asya, Kaybol! Sensiz Benim Hayatım Mükemmel!”

Sadakatsiz dizisinin heyecanla beklenen 13. bölüme ait yayınlanan fragmanda, Asya ve Turgay birlikte baş başa yemek yerken aynı mekana Volkan ve Derin de geliyor. Volkan tüm gece suratı asık bir şekilde yemeğini yerken, gecenin sonunda Asya’nın kapısına dayanarak kıskançlık krizinin etkisi ile kendini kaybediyor.

Turgay’la evlenmesi halinde oğlu Ali’yi alacağını söyleyen Volkan, Asya’nın donuk tavrını sürdürmesi sonrasında göz yaşlarına tutamayarak yalvarıyor. Ağlayarak Asya’ya yalvaran Volkan, “Bana benden ne istediğini söyle. Git, kaybol ortadan! Seni görmeyince iyiyim ben. Ben sensiz iyiyim. Sensiz hayatım mükemmel.” ifadelerini kullanıyor. Volkan’ın resmen dengesinin bozuk olduğunu gösteren ani ruh değişimleri karşısında ise Asya sükûnetini korumayı başarıyor.

Sadakatsiz Son Bölümde Ne Oldu?

Dizinin 12. bölümünde Asya’nın saldırıya uğraması sonrası eve gelen Volkan, Turgay’ı görünce sinirlerine hakim olamadı ve Ali’yi yanına alarak Asya’yı otele yerleştirmek istemişti. Asya teklifi kabul etmezken, Asya’yı mutlu gören Volkan’ın krizleri giderek artmıştı. Volkan Asya’yı kızdırmak için elinden geleni yaparken Derin, Volkan’ın ikinci telefonunu bularak zamanında Asya ile benzer duruma düşmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.