Zuhal Topal'la Sofrada 519. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programının yeni bölümlerini merak edenler "Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ocak izle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle" aramalarını yaparak "Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ocak izle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle" sonucunu elde edebilir. Haberimiz içerisinde "Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ocak izle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle" sorgusuna yanıt bulabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Tamamı Tek Parça 14Ocak 2021 FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Üçüncü sezonu ile izleyici ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda haftanın birincisi olan isim 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 13 Ocak Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’nın heyecan dolu geçen 11 15 Ocak haftası ekrana gelmeye devam ediyor. Bu haftada birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri programda dün yarışan isim ve aldığı puan ise merak edildi. Yarışmanın sıkı takipçileri bu hafta birinci olacak ismi merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün haftanın 3. günü ile ekrana geldi. Haftanın üçüncü yarışmacısı Asiye Yenigelenler ve kaynanası Mualla Yenigelenler oldu. Haftanın üçüncü gününde yarışan Asiye Yenigelenler kaynanalardan zayıf menüsü için ciddi eleştiriler aldı. Gergin anların ekrana geldiği 13 Ocak programında Asiye Hanım toplam 14 puan aldı. Zayıf puanı ile haftanın birincisi olma hakkını kaybeden Asiye Yenigelenler, bu hafta performans sergileyen yarışmacıların içinde en düşük puanı alan isim oldu. Programda şimdilik 34 puan alan Pelin Akın zirveyi elinde tutuyor. Bu haftanın birincisi olmak isteyen diğer yarışmacıların ise 34 puanı geçmesi gerekiyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Ocak Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programında gerdin geçen 13 Ocak programının ardından finale çok az kaldı. Haftanın finalinin yaklaştığı programda 4. gün yarışmacısı ise performansını bugün sergileyecek. Programın 4. yarışmacıları ise Melek Tütüncü Karacan ve kaynanası Ayşe Gümüş olacak. Bugün performansını gösterecek olan Melek Tütüncü Karacan’ın aldığı puan ise henüz belli değil. 14 Ocak puan durumu açıklandıktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz. Program bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yay

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.