Survivor 2021 Tek Parça İzle! 14 Ocak 2021 Perşembe Survivor 4. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

En sevilen yarışma programı arasında yerini alan ve her bölümünde seyircisine farklı bir heyecan yaşatan Survivor programını izlemek isteyenler arama motorları üzerinden “Survivor 14 Ocak izle, Survivor tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberimizin içerisinde bulunan link ve videolar sayesinde “Survivor 2021 14 Ocak izle, Survivor tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilirsiniz. Bunun yanında “Survivor 14 Ocak izle, Survivor tek parça izle” sorgusunu haberimizde bulabilirsiniz.

Survivor 2021 Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni sezonu ile ekranlarda yer almaya başladı. Bu sezonda ünlüler ve gönüllülerin kıran kırana mücadele verdiği yarışma ilgi ile takip ediliyor. Her bölümü ile sosyal medyada gündem yaratan Survivor Türkiye yarışması pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri ekrana geliyor. Dokunulmazlık, ödül ve eleme oyunlarının oynandığı programda heyecan dolu anlar yaşanıyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen Survivor Türkiye programının yeni bölümleri merakla bekleniyor. Program yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Survivor Türkiye 12 Ocak Elenen İsim Kim Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor Türkiye’nin son bölümü 12 Ocak salı günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için kıyasıya mücadele etti. İkinci turda üçüncü eleme adayının belli olduğu Survivor Türkiye’de yarışmaya veda eden ilk isim de açıklandı.

Suvivoır Türkiye yarışmasının 12 Ocak günü ekrana gelen son bölümünde takımlar ödül oyunu için rekabet etti. Ödülün meyve tabağı olduğu yarışmada ünlüler ve gönüllüler parkurlarda kıyasıya mücadele etti. Ödül oyununu 10-9 skoru ile ünlüler takımı kazandı. Ödül oyununun ardından toplanan ada konseyinde haftanın üçüncü eleme adayı belirlendi.

Sena ve Dora’nın ilk iki eleme adayı olduğu programda SMS birincisi seçilen Poyraz, üçüncü eleme adayı olarak Reşat’ı seçti. Dora, Sena ve Reşat arasında yapılan eleme SMS’leri sonucunda programa veda eden ilk yarışmacı Sena oldu. Survivor Türkiye’de ilk eleme heyecanının yaşanmasının ardından yarışmanın yeni bölümleri merakla beklenmeye başlandı.

Survivor Türkiye 14 Ocak Tanıtımı Yayınlandı Mı, Yeni Bölüm Ne Zaman?

Survivor Türkiye programında salı günü elemenin yapılmasının ardından bu hafta eleme potasına girecek isimler merak edildi. Programın bugün ekrana gelecek bölümü ile yani haftanın ilk eleme adayı belli olacak. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya rekabet edecekleri yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.