Sol Yanım Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 14 Ocak 2021Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

STAR TV’nin sevilen dizisi Sol Yanım’ın bölümlerini izlemek isteyenler “Sol Yanım 14 Ocak izle, Sol Yanım tek parça izle” sorgusunu arama motorlarından aratarak “Sol Yanım 14 Ocak izle, Sol Yanım tek parça izle” hakkında detaylı bilgiye ulaşıyor. Haberler Ankara olarak haberimiz içerisinde “Sol Yanım 14 Ocak izle, Sol Yanım tek parça izle” sorgusun hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sol Yanım Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Star TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının yeni dizisi Sol Yanım izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümü ile yankı uyandıran Sol Yanım dizisinde geçmişten gelen sırların ortasında başlayan zor bir aşkın hikâyesi anlatılıyor. Başrollerini Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin oynadığı gençlik dizisinde başarılı oyuncu Cansel Elçin de rol alıyor. Sol Yanım dizisi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sol Yanım Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sol Yanım geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Serra ve Selim aşkı engellerle karşılaşmaya başlarken, Asena ve İhsan arasında da yeni gerginlikler yaşanmaya başlar. Sol Yanım dizisi yayınlanan son bölümi ile yine büyük beğeni topladı.

Sol Yanım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Serra üst üste gelen olaylarla hislerini yeniden sorgulamaya başlar ve Selim’in etrafındaki kızlarla yarışamayacağını düşünmeye başlar. Selim ise Biricik’in girişimlerine aldırış etmez ve Serra’yı yemeğe çıkmak için ikna eder. Selim ve Serra’nın aşkı yeniden alev alırken, Nilgün ise Serra’nın Selim’e âşık olmasına dayanamaz ve kızını bu ilişkiden kurtarmak ister.

Ancak Selim’in sürekli gelmesine de engel olamaz. Bu sırada Asena ve Barış’ın yakın ilişkisi de ortaya çıkar. Bunu öğrenen İhsan Asena’yı tehdit eder. Bu sırada hamile olduğunu öğrenen Asena ise bu bebeğin evliliğini kurtarabileceğini düşünmeye başlar. Asena İhsan ile evliliğini kurtarmak için her şeyi göze almaya hazırdır. Bu sırada Serra ile Selim’i ayırmak için Nazlım’ı kullanmaya kalkan Biricik ise çok zor duruma düşer. Yardımına ise yine Burak yetişir.

Sol Yanım Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin ekrana gelen heyecan dolu 6. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. Sol Yanım dizisinin yeni bölüm fragmanı ise ekrana geldi. Heyecan dolu yeni bölümü ile dizi bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.