Tozkoparan İskender 4. Bölüm Full İzle! 17 Ocak 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in yeni dizisi Tozkoparan İskender’in heyecan dolu bölümlerini izlemek isteyenler arama motorlarından "Tozkoparan İskender 15 Ocak izle, Tozkoparan İskender son bölüm izle” sorgusunu aratıyor. Haberimiz içerisinde "Tozkoparan İskender 15 Ocak izle, Tozkoparan İskender son bölüm izle” sorgusuna cevap bulabilir, link ve vidolar sayesinde "Tozkoparan İskender 15 Ocak izle, Tozkoparan İskender son bölüm izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Toz Koparan İskender Tamamı Tek Parça 17 Ocak 2021 TRT1 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında yeni başlayan çocuk dizisi Tozkoparan İskender ilk bölümü ile izleyenlerin takdirini kazanmaya başladı. Geçen hafta 3. bölümü ile ekrana gelen yapım seyircisinden büyük beğeni topluyor. Tozkoparan İskender dizisi her hafta pazar günleri saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Birçok çocuk oyuncunun yer aldığı Tozkoparan İskender dizisinde 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yetenekleri olan İskender’in arkadaşları Salih ve Fikri ile ezeli düşmanları Giovanni’ye karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

Tozkoparan İskender Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender 3. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan yapımın 3. bölümünde yine heyecan verici olaylar yaşandı. Tozkoparan İskender dizisinin ekrana gelen son bölümündeki maceralar ilgi ile izlendi.

Tozkoparan İskender dizisinin yayınlanan son bölümünde İskender, Salih ve Fikri yeniden buluşmanın heyecanını yaşarlar. Yeniden beraber olmanın mutluluğu içinde sohbet ederlerken Mavi Ay’ın sesini duyarlar ve Salih’in isteği üzerine saklanırlar. Mavi Ay’da neler olup bittiğini anlamaya çalışırlarken, Asya yerde yeşil bir zihgir olduğunu fark eder. İskender hırsızlarla yaşadığı arbede esnasında zihgiri düşürmüştür. Ancak Mavi Ay zihgiri alıp uzaklaşır.

İskender peşinden gitmek istese de Salih ona engel olur. Giovanni ise gözlerini Makbule’nin evinde açar. Neler olduğunu hatırlamaya çalışırken Makbule’nin onu oğlu Cihangir sanması ise aklına sinsi bir plan gelir. Bu sırada Kasırga ormanda başına gelenlerin Dedikoducu isimli bir sosyal medya platformundan yayılması ile zor anlar yaşamaya başlar. Kasırga’nın Taygu Koleji’nde yerle bir olan imajını yeniden toplamak için bir plan yapmaya başlarlar.

Tozkoparan İskender Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender’in ekrana gelen son bölümünün ardından Kasırga’nın okuldaki saygınlığını yeniden kazanıp kazanamayacağı ve yeşil zihgirin sırrı merak ediliyor. Giovanni’nin Cihangir’in yerine geçme konusunda başarılı olup olamayacağının da merak edildiği Tozkoparan İskender dizisinin yeni bölümü yarın saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.