Müge Anlı Tamamı Tek Parça 18 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çarpıcı olayları ele aldığı her bölümü ile Türkiye gündemine bomba gibi düşüyor. Ekranların en çok izlenen programında şüpheli kayıp ve cinayet olayları, dolandırıcılıklar ve birçok çarpıcı gündem ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçen haftanın son bölümü ile 15 ocak günü ekrana geldi. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen Müge Anlı İle Tatlı Sert programının son bölümünde yine şüpheli kayıp ve cinayet olayları ekrana damgasını vurdu. Farklı gündemlerin ekrana taşındığı 15 ocak bölümünde çarpıcı gelişmeler ekrana geldi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Ocak Günü Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 15 ocak günü ekrana gelen bölümünde Hamdi Kılıç gündem olmaya devam etti. 1.5 aydır kayıp olan Hamdi Kılıç ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Yakınları tarafından merak edilen Hamdi Kılıç’ın şüpheli kaybı ile ilgili yeni gelişmeler izleyenleri şaşırttı. Müge Anlı ve ekibi kayıp adamı bulmak için arama çalışmalarına devam ediyor. Programın cuma günü ekrana gelen bölümünde şüpheli ölüm olayı da ekrana geldi. Muz serasında ölü bulunan Ali Toprak’ın ölümü ile ilgili yeni detaylar seyirci ile paylaşıldı. Programın son bölümünde Ali Toprak’ın şüpheli konumundaki eşi, canlı yayında yaşananları anlattı. Gizemli cinayetin define yüzünden mi işlendiği merak konusu olmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 18 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünün ardından programın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek programında Hamdi Kılıç’ın şüpheli kaybı ve Ali Toprak cinayetinde yaşanan gelişmelerin yanı sıra yeni gündemlerde ekrana gelecek. Program bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.