Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

STAR TV ekranlarının eğlenceli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni bölümlerini izlemek isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberimiz içerisinde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusunu kesintisiz izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Türkiye’nin en çok tercih ettiği sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine bomba konularla güne başlıyor. Yeni günün dolu dolu programını saatler 09.45’i gösterdiğinde ekranlara getiren sevilen program, Demet Akalım ve Alişan’ın sunumu ile müzikten astrolojiye, mutfaktan sağlığa, magazinden spora hayata dair birbirinden özel konuklar ile bilinmesi gerekenleri izleyici ile buluşturuyor. Sabah enerjisini artıracak ve ekranı başındakilere müzik ziyafeti verecek programın 19 Ocak Salı günü bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünün Konukları Kim?

Star TV ekranlarında hafta içi her sabah izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta yine birbirinden özel konuklar, izleyicileri uzman oldukları konularda bilgiye doyuracak ve hikâyeleri ile derinden etkilemeyi başaracak. Demet Akalın ve Alişan’ın yorumları ile ünlü şarkılar ile kulakların pası silinirken, Miraç Şef yine özel yemeklerini en basit tarifleri ile ekranları başındakilerle buluşturacak.

Birbirinden özel uzman doktorlar ile sağlık konusunda bilinmeyen ve yanlış bilinenler masaya yatırılacak, en iddialı doğal zayıflama kürleri paylaşılacak. Stüdyoda şarkıları ile dinleyicilerinin beğenisini kazanan isimler en sevilen şarkıları ile ekranları başındakilerin enerjisini artırırken, hayata dair faydalı ve pratik bilgiler yine en ihtiyaç duyulan alanlarda paylaşılmayı sürdürecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.