Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir beğeni ile izlenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı, sevilen sunucuları ve birbirinden değerli konuları ile güne merhaba diyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Ocak Star TV Canlı İzle! Tıklayınız! 

Hafta içi her sabah saatler 09.45’i gösterdiğinde canlı yayınla izleyicilerle buluşan Türkiye’nin en çok izlenen sabah programı, 20 Ocak Çarşamba günü yarılanan haftada düşen enerjiyi yükseltmeye hazırlanıyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile birbirinden özel konukların ağırlandığı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Ocak 2021 Çarşamba bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan’ın Bugünkü Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Ocak Çarşamba gününde birbirinden değerli konukları ile ekrana geliyor. Demet Akalın ve Alişan’ın seslendirdiği şarkılar ile müziğe doyacak olan ekranları başındaki izleyiciler, Miraç Şefin spesiyal tarifleri ile basit, pratik ve enfes yeni lezzetler deneyimleyecek. Müzik ziyafetinin hız kesmeden sürdüğü programda hayatı kolaylaştıracak pratik bilgiler izleyicileri peyderpey verilmeyi sürdürüyor.

Burun ameliyatı geçirmesi ardından hayatı kabusa dönen Leyla Demir’in konuk olduğu stüdyoda, Demir’in hikayesi herkesi derinden etkileyecek. Demir’in durumunu ise canlı yayında Uzman Psikolog Esra Ezmeci yorumlayacak. Cilt bakım uzmanı Şems Arslan ise stüdyoya konuk olarak doğal yollarla cildi canlandıran tariflerini paylaşırken; izleyiciler bugün saç köklerini canlandıran doğal sprey, ölü hücreleri onaran pancar peelingi ve botoks etkili masaj teknikleri hakkında bilgi alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.