Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 20 Ocak 2021 Çarşamba Beyaz Tv Canlı İzle!

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan sıra dışı magazin programı Söylemezsem Olmaz, yine renkli gündemi ile 20 Ocak Çarşamba günü ekranlardaki yerini alıyor. Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun sunumu ile izleyiciyle buluşan magazin programında cesur ve tarafsız yorumlar eşliğinde ünlülerin merak edilen hayatları masaya yatırılıyor.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 20 Ocak 202 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yayınlandığı ilk günden bu yana severek izlenen Söylemezsem Olmaz programının 20 Ocak 2021 Çarşamba günü bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Dünkü Bölümde Neler Oldu, 20 Ocak’ta Ne Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz programının dün yayınlanan bölümünde boşanma iddiaları ile magazin gündemine oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinin son paylaşımı ile başlandı. Boşanma iddialarına noktayı koyan paylaşım enine boyuna tartışıldı. Deniz Seki’nin hayatına yeni bir sayfa açması konuşulurken, ünlü şarkıcının yaşadıklarının üzerinden geçildi.

Exxen platformunda yapacakları program ile gündem olan Berkcan Güven ve Reynmen’den gelen program yapılmayacağı açıklaması tartışıldı. Exxen yayın akışı ve Acun Ilıcalı ile ilgili detaylı konuşulan programda, şok verici karar değerlendirildi.

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin’in döneceği müjdesi verildi ve Serdar Ortaç’ın yeni arabası konuşuldu. Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin ilişkilerinin gidişi hakkında Hadise’nin yaptığı açıklamalara da yer verilen programda, çiftin ne zaman evleneceği ve haklarında merak edilenleri hayranları ile paylaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.