Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 21 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

STAR TV ekranlarının en sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni bölümlerini izlemek isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 21 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberimiz içerisinde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 21 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 21 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusunu kesintisiz izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine renkli konukları ile ekranlardaki yerini alıyor. Hafta içi her sabah 09.45’te izleyici ile buluşan sabah programında sevilen sanatçılar Demet Akalın ve Alişan eşliğinde birbirinden özel konukların hikayeleri ve pratik bilgileri güne damga vuracak. Müzik ziyafetinin çekildiği programda mutfaktan sağlığa, astrolojiden pratik bilgilere kadar gündelik hayata kolaylaştıracak her şey sizleri bekliyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 21 Ocak Perşembe bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan’ın Bugünkü Konukları Kim?

Sevilen şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan’la güne merhaba demeye hazırlanan milyonlarca kişinin sabah enerjisini artıracak renkli konuklar ile programımız yeni güne başlıyor. Miraç Şefle yine mutfakta enfes tarifler ekranları başındakilerle paylaşılırken, mutfakta işe yarayacak pratik bilgiler hayatınıza girmeye devam edecek. Müzik ziyafetinin devam ettiği programda sunucularımız Demet Akalın ve Alişan’a canlı türkülerle eşlik edecek Müslüm Gürses’in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci katılıyor. Ayça ile çikolata pasta ve meyvelerin vücutta yağa dönüşüm hikayesini öğreneceksiniz. Dr. Ayça ile ayrıca hangi besinden ne kadar yemeniz gerektiğini öğrenerek kilo almadan sevdiğiniz tatları nasıl tüketebileceğinizi öğreneceksiniz. Pratik bilgilerin, müziğin ve sağlıkla ilgili önemli bilgilerin yer aldığı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni bölümünü kaçırmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.